Publicitat
Política · 11 d'Agost de 2011. 12:31h.

CDC vol marcar Duran a Madrid

Oriol Pujol s'ofereix per anar de número dos del líder d'Unió

CDC vol marcar Duran a Madrid

Oriol Pujol, amb Duran, en una foto d'arxiu

Convergència Democràtica de Catalunya vol marcar al candidat de CiU a Madrid, Josep Antoni Duran i Lleida, posant al secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, com a número dos de la llista; que ja s'ha ofert per ocupar el lloc.

Pujol ha assegurat que "m'he ofert i he ofert la meva capacitat i la meva persona al partit i la decisió està per prendre". Així ha respost quan se li ha preguntat en una entrevista a Radio Euskadi si serà el número dos de Duran.

Pujol ha ressaltat que la seva disposició està damunt la taula i que això ho sap el secretari general de CDC i president de la Generalitat, Artur Mas. En qualsevol cas, ha recalcat que aquesta decisió encara està per prendre i ha indicat que el partit ha treballat "per tenir tot el programa i la llista amb el candidat a punt".

D'altra banda, ha advertit que si Catalunya no aconsegueix el concert econòmic després de les generals, l'allunyament dels catalans amb Espanya creixerà. Pujol ha assenyalat que faran aquesta petició tant a PSOE com a PP amb l'objectiu d'arribar a un acord amb tots dos, però també amb l'advertència que "si continuen negant el que demana Catalunya, l'allunyament creixerà".

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#18 joan, manresa, 14/08/2011 - 16:53

El Casal,16,45h.--No sols marcar-lo sinó millor amarrar-lo..Srs.de CDC,Sr.President,partits soberanistas.,lo que vol fer Madrid amb el Corredor Mediterrani,no u podem permetre,ens volen aillar encare més,ens volen ensorrar..Nosaltres no volem veure axó i a sobre el Sr.Duran,ministre de Foment.NO

#17 Miguel Pons, Barcelona, 13/08/2011 - 13:03

Entiendo el recelo de Duran. Quiere un grupo de diputados eficientes y sensatos. Es el único que ha parado los pies al Mas y sus muchachos y evitado una pendiente soberanista irresponsable. Duran es la mejor garantia de una Cataluña próspera en lealtad con el resto de España. Tendrá buen resultado

#16 pepito, barcelona, 12/08/2011 - 20:57

ha ofert la seva capacitat..... JAJAJAJAJAJAJA.. muy bueno tronco.

#13 Jordi, Teià, 12/08/2011 - 13:05

I no és més fàcil desfederar-se? Mort el gos, morta la ràbia. Que CDC es tregui aquesta xacra espanyolista d'Unió, i no caldrà malgastar energies "marcant" a ningú!

#12 Mireia, Girona, 12/08/2011 - 00:01

Reconec que el Oriol Pujol donaria una mica de credibilitat a una llista que, amb el Duran, es diferenciaria ben poc de la del PP. Però no crec que el Duran es deixi: vol les mans lliures, encara que sigui per enfonsar la imatge de CIU i perjudicar la seva permanença al front de la Generalitat