Publicitat
Política · 8 de Juliol de 2015. 21:30h.

CDC vol Mas a la llista sense polítics

Rull demana que es s’aclareixi el terme “en actiu”

CDC vol Mas a la llista sense polítics

Mas, aquest dimarts al Parlament

El coordinador general de CDC, Josep Rull, ha demanat aquest dimecres que s’aclareixi el terme “polítics en actiu” que no podrien participar en una llista única de cara al 27-S.

En aquest sentit, ha considerat que polítics que han anunciat que no seran candidats, com Artur Mas, sí hi podrien estar. “Els hem de considerar polítics en actiu o no?”, ha dit Rull en declaracions al Parlament en referència al president de la Generalitat.

També ha destacat que veuen amb “optimisme” les negociacions entre CDC, ERC, la CUP i les entitats sobiranistes de cara a pactar una possible llista única. Així, ha manifestat que cal crear un escenari d’una gran “solidesa” perquè el procés sigui "inatacable”.

"Hi ha d'haver voluntat política d'un full de ruta que doni seguretat i confiança a la gent, per eixamplar la majoria. I per altra banda hi ha d'haver molta solidesa tècnica i jurídica perquè allò que fem sigui inatacable, per una banda, i sigui comprensible per al conjunt de ciutadans”, ha assenyalat.

Precisament, en el marc d’aquesta ronda de trobades, el president de la Generalitat, Artur Mas, s’ha reunit aquest dimecres al Parlament amb el el diputat de la CUP, David Fernández, el qual ha definit l’encontre com a “correcte”.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#17 Tirant, bcn, 09/07/2015 - 21:57


El Mesías no puede estar en un segundo plano en este tinglado grotesco ... La tendencia caudillista y totalitaria de Mas se proyecta incluso sobre sus propios socios ideológicos ...

#16 Vlac, Barcelona, 09/07/2015 - 14:48

Los de CDC no saben como sacarse al astuto trilero de encima. Son muchas meteduras de pata y el electorado no perdona....

#15 Artur, Barcelona, 09/07/2015 - 14:02

No pot ser Jordi Pujol? a poder ser el pare, però si no pot ser, doncs els fills. Anem baixant per ordre d'edat, de més gran a menys.

#14 DaniD, BCN (#CUPvERCgència = LaCavernaCatalana), 09/07/2015 - 13:33

Els que sempre han estat independistes és una altra cosa, però els que s'han fet independentistes els darrers tres anys que reflexionin una mica: perquè fets com els que aquí s'informa demostren que s'estant rient i pixant alhora davant de la seva cara.

#13 Luis Rey, Bilbao, 09/07/2015 - 12:20

En la lista sólo pueden ir personas que dimitan inmediatamente en caso de ser elegidas. No vaya a ser que se conviertan en políticos en activo.