Publicitat
Política · 18 d'Octubre de 2019. 12:24h.

CDR acorralen policies de paisà

Mentre feien una detenció pels aldarulls de Tarragona

La tercera nit seguida d’aldarulls a la ciutat de Tarragona ha tingut moments de molta tensió, com quan un grup de policies encoberts han detingut una noia a la zona on hi ha la Tàrraco Arena Plaça. Altres manifestants s’han encarat amb els agents i els han començat a llançar diversos objectes, com llaunes i pedres.

Els policies, que portaven defenses extensibles, han acabat refugiant-se a un portal d’una plaça mentre esperaven que arribessin els reforços. La pluja d’objectes ha acabat produint que es trenquessin els vidres de la porta de la casa. Finalment, els agents han aconseguit sortir amb la detinguda quan han arribat reforços de la Policia Nacional.

El patró dels aldarulls de la nit d’aquest dijous a Tarragona ha estat similar al de les dues nits anteriors, si bé els enfrontaments no han estat tan greus. Després d’una manifestació pacífica al davant de la Subdelegació del Govern, algunes persones s’han encarat amb els Mossos d’Esquadra i han encès alguns contenidors. Altres persones els ho han retret.

Després, diversos grups s’han dispersat pels carrers del centre de la ciutat, on els agents els han perseguit. Segons dades dels Mossos d’Esquadra, de les 19 detencions que hi ha hagut a tota Catalunya aquest dijous a la nit, sis s’han fet a Tarragona. Dues de les detencions les ha fet el cos de Policia Nacional i una la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Estaba en caso en la retaguardia como las lideresas y líderes del procés, Sant Cugat del Vallés, 18/10/2019 - 21:53

En TeleColau (BeTeVe) he visto uno que le han disparado una pelota de goma, que orgulloso mostraba el moratón en el lateral izquierdo a la altura del riñón además de la pelota.
Corolario: un poco más abajo y no puedes tener hijos.
Corolario2: es lo que pasa en cualquier Estado civilizado del mundo cuando atosigas y atacas a la policía.

#11 Cris, Barcelona , 18/10/2019 - 16:58

Ojalá pillen a los cabecillas tirando del hilo. Y que a todos ellos les metan unas multas millonarias y prisión.

#10 La Mare Superiora, Curaçao i Bonaire, 18/10/2019 - 15:17

I no li han tocat les tetes ni res? Aquests policies són tan ben plantats...

#9 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 18/10/2019 - 15:09

Quan s'acabi tot aquest jolgorio i els membres dels CDR que estiguin condemnats per aldarulls varis, vagin al trullo a veure si veiem al JoanBonaNit a Estremera o a Puerto de Santa Maria donant-lis la sopa i els postres per aquellos lares...

#8 Didac B., Barcelona, 18/10/2019 - 14:38

Els sediciosos sense tvRes i sense els moSSos no serien res. L'infecció mental encara continua funcionant a traves del canal de tv infecte, pero el cos de policia ja sap el resultat si tornen a les andades insurrectes, el Drapaire davant d'un jutge i esperem que la sentencia sigui dura i severa. Va fer molt mal al pais i ho ha de pagar