Publicitat
Política · 18 de Març de 2021. 20:48h.

Cecot i Pimec complimenten Borràs

Es reuneixen amb la nova presidenta del Parlament malgrat les diferències sobre els disturbis

Cecot i Pimec complimenten Borràs

Pimec i Cecot han complimentat la nova presidenta del Parlament, Laura Borràs, amb qui s’han reunit a la Cambra Catalana, malgrat que el passat 4 de març van participar en l’acte "Ja n'hi ha prou, centrem-nos en la recuperació" contra els disturbis a la ciutat catalana arran de l’empresonament de Pablo Hásel.

Per la seva banda Borràs va preferir visitar el raper a la presó de Lleida en considerar-lo “un altre pres polític de la (in)justícia espanyola”. La presidenta del Parlament, a més, també va afirmar temps enrere que “no considero violència cremar un contenidor”.

Tot i això, quinze dies més tard, les organitzacions empresarials es reuneixen amb Borràs. Avui han estat el president i el secretari general de la patronal Cecot, Antoni Abad i Oriol Alba, quei s’ha fet la fotografia amb la presidenta del Parlament.

Demà, divendres 19 de març, el president de PIMEC, Antoni Cañete, i l’adjunt a la presidència de la patronal, Miquel Camps, es reuniran amb Laura Borràs “per traslladar-li l’actual situació de les pimes i els autònoms catalans, així com les seves preocupacions i necessitats”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 Venanci, Vilassar, 19/03/2021 - 14:53

Mai millor dit:
https://www.dolcacatalunya.com/2021/03/un-avestruz-en-el-parlament-genial-albert-soler/

#1 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 18/03/2021 - 21:06

la pela es la pela