Publicitat
Política · 5 de Gener de 2011. 09:45h.

Cessat l'equip de confiança de Montilla

Aurora Masip, Gemma Ribas, Carles Mundó o Roser Clavell, entre les baixes

Cessat l'equip de confiança de Montilla

Gemma Ribas, la cap de premsa de Montilla, una de les cessades, en una foto al PSC

El Govern ha fet efectiu el cessament dels alts càrrecs del departament de Presidència amb José Montilla. Segons publica el DOGC, Gemma Ribas ha deixat de ser la directora de l'Oficina de Comunicació del departament.

Per la seva banda, Jordi Fortuny cessa com a director general de Difusió Corporativa, mentre que Aurora Masip ja no és la directora general de Comunicació del Govern. Igualment, Josep Martí plega de director general de Coordinació Interdepartamental.

També abandonen les seves funcions Dolors Canals i Ignasi Doñate, que exercien de directora de qualitat normativa de Presidència i de director general de projecció internacional d'organitzacions catalanes, respectivament.

Cristina Coll també ha finalitzat els seus dies com a directora general d'innovació i cooperació amb els mitjans de comunicació. El mateix camí ha seguit Patrícia Remiro com a directora general de Comunicació i Serveis de Difusió Audiovisuals.

Altres baixes són la del secretari de mitjans de comunicació, Carles Mundó; la del director d'anàlisi i prospectiva de la presidència, Jaume Badia; la de la directora general d'Acció Departamental, Margarida Aritzeta; o la del director de serveis de la Vicepresidència, Jordi Foz.

Finalment, també es comunica el cessament d'Albert Moreno com a secretari per a la Unió Europea i el de Roser Clavell com a viceconsellera d'afers exteriors i cooperació de la Vicepresidència.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Sir William Temple, dublin.cat, 07/01/2011 - 11:00

Algu podria explicar quines son les tasques de cada carrec?

#11 Pep, Barcelona, 05/01/2011 - 21:39

Algú em pot explicar com és que Roser Clavell ha estat cessada com a viceconsellera i, alhora, ha estat nomenada secretaria general del mateix àmbit que exercia com a viceconsellera? Es queda o se'n va aquesta senyora?

#10 ferran, Lleida, 05/01/2011 - 20:13

vaja una colla de dropos que teniem xuclant de la mamella. Per aquests del tripartit no calia tenir carrera ni estudis ni experiència ni res de res , renoi com devien tenir els genolls de pelats ! Doncs ara toca buscar-se la vida com fem tots !

#9 Artur, Barcelona, 05/01/2011 - 18:57

Ai ànimes càndides, això només és l'inici de la nova colonització convergent de la generalitat. Aquest és sl problema del nostre país, no hi ha una administració de país, hi ha administracions de partit. I ara més i més i més...

#8 Jordi Queixas, Sant Joan d'espí, 05/01/2011 - 16:31

Atenció que en contractes laborals de tècnic i tenien camuflats molt "alliberats" que tenen càrrecs municipals i de partit. Encara queda!