Publicitat
Política · 28 d'Abril de 2009. 19:31h.

Cessat l'executor de la Ciutat Judicial

Relleu a la direcció general de Gestió d'Infraestructures del Departament de Justícia

Cessat l'executor de la Ciutat Judicial

Imatge de la nova Ciutat Judicial de Barcelona i l'Hospitalet

Els problemes per a l'execució del projecte i posada en marxa de la Ciutat Judicial li han costat el càrrec al seu responsable, Salvador Illa.
Quan falten pocs dies perquè s'iniciï el trasllat a aquestes noves instal lacions, el Govern ha nomenat nou director general de Gestió d'Infraestructures del Departament de Justícia Joan Josep Isern, que fins ara ocupava un càrrec similar a la conselleria d'Interior. Isern substitueix en el càrrec a Salvador Illa.

Aquest nomenament, que s'ha anunciat aquest dimarts després de la reunió del Govern, es produeix tres dies abans de l'inici del trasllat dels òrgans judicials de Barcelona a la nova Ciutat de la Justícia, situada entre la capital catalana i l'Hospitalet de Llobregat. Joan Josep Isern Aranda era fins ara subdirector general de Planificació i Infraestructures en el Departament d'Interior.

Illa, que era alcalde de la Roca del Vallès, va ser nomenat director general de Gestió d'Infraestructures del Departament de Justícia el 2005, a proposta del llavors conseller de Justícia, Josep Maria Vallès. Aquesta direcció general era la responsable de l'execució de la Ciutat Judicial, del pla d'edificis judicials i del pla d'equipaments penitenciaris, projectes destinats a renovar les instal lacions de l'administració de justícia i del sistema penitenciari de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Daserrout, BCN, 29/04/2009 - 11:34

La incompetència del tripartit també a la ciutat de la justícia. Una despesa brutal per continuar pagant lloguers caríssims al centre de BCN.

#5 David, Barcelona., 29/04/2009 - 09:36

Salvador Illa no ha estat destituït. Mar Serna va dir ahir davant de Xavier Rius que ha demanat ell mateix deixar el càrrec. Per què obvieu aquesta informació? És que si no la notícia no queda bé?

#4 Marceli, Mataró, 29/04/2009 - 07:59

Quin vividor,va haver de marxar quan feia d'alcalde i ara igual. A veure on "l'enchufen" ara. Fora corruptes ja!

#3 Lluis, Barcelona, 28/04/2009 - 23:00

En Salvador Illa no ha estat destituit. Precisament ha esperat a fer aquest pas en el moment en que l'obra està acabada.
Dilluns vinent comença el trasllat.
La seva tasca ha estat magnífica i tothom qui ho coneix ho pot assegurar.

#2 CANYA CONTRA ESPANYA, cardedeu, 28/04/2009 - 20:36

continua tenies dos partirs catalans per servir al teu pais, i tenies la deria de ser d'un partit esapnyol, tots els que et coneixem sabem que a la industria privada ten podras sortir molt, be pero cartalunya ha perdut un dels millors politics