Política · 29 d'Abril de 2018. 10:39h.

Cessen la cap de comunicació dels Mossos per criticar els jutges

Patricia Plaja va escriure al seu compte que el que falla és "el poder judicial, una vegada més" després de la sentència de 'La Manada'

Cessen la cap de comunicació dels Mossos per criticar els jutges

Patricia Plaja

Els Mossos d'Esquadra han destituït la responsable de comunicació, Patricia Plaja, per publicar un missatge crític amb el poder judicial en el seu compte personal de Twitter després de fer-se pública la sentència del cas de 'La Manada', segons ha informat La Vanguardia.

La periodista va fer una piulada en què afirmava que el que fallava era "el poder judicial, una vegada més". "El problema no és un jutge ni el vot particular. Ens equivocarem si ho centrem tot en això. El que falla és el poder judicial. Una altra vegada" va escriure Plaja a la xarxa social.

1524941843836.jpg

El cos policial al·lega que ha "perdut la confiança en Plaja" per haver posat en dubte el poder judicial espanyol amb el comentari a twitter.

Plaja ha rebut multitud de reconeixements i premis després de la gestió comunicativa que van fer els Mossos d'Esquadra dels atemptats del 17-A de Barcelona i Cambrils.

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont , ha reaccionat a la notícia afirmant que "no perdonaran mai l'exemplar gestió dels Mossos el 17-A" a través del seu compte de twitter.

"No perdonaran mai l'exemplar gestió dels Mossos el 17-A. Ni al conseller Quim Forn ni al Major Trapero, ni a la Patricia Plaja. Aprofiten il·legalment el 155 per substituir qui és excel·lent per qui és obedient. Però això té els dies comptats" ha escrit.

puxi.jpg

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#10 Barretina a rosca, Black hole, 30/04/2018 - 23:34

La profesionalidad es algo que se lleva dentro, cuando empezaron las redes sociales decidí que mientras esté activo en mi profesión no me apuntaría a ninguna red social y hasta el día de hoy lo he cumplido (a costa de parecer más raro que un perro verde).

Hay cosas que no se pueden explicar, se ven o no se ven.

#9 Jesús, Murcia, 30/04/2018 - 08:10

Por supuesto, hay que cesarla, es catalana!!!

En cambio, que la policia nacional publique un tweet oficial de apoyo a la chica y rechazo a los jueces nada más publicarse la sentencia está muy bien porque ellos son españoles.

#9.1 Gerardo, Barcelona, 01/05/2018 - 10:24

¿pero tu de que vas? de tapado del tal rodejet? porque aunque pongas Murcia se te ve el plumero chaval!.

#8 Rogeli, Tornabous, 29/04/2018 - 19:43

Hay que hablar claro, los Mossos antes y despues del atentado de las Ramblas, demostraron su ineficacia e .irresponsabilidad.
Aprovechar una tragedia de esta magnitud para auto felicitarse es gravisimo, solo un fanatico golpista enfermo puede aplaudirlos

#4 luis, barcelona, 29/04/2018 - 14:52


Lo aberrant de la situació es que ..... ha rebut multitud de reconeixements i premis després de la gestió comunicativa que van fer els Mossos d'Esquadra dels atemptats del 17-A de Barcelona i Cambrils.

Els que regalen tants premis, no tenen altra cosa a fer?.
Premiar per fer el seu treball (per el que cobra) es TOTALMENT RIDICUL

#2 lepero, Barcelona/Tabarnia, 29/04/2018 - 11:29

Això té els dies comptats. Pero ayer en la entrevista del Times Magazine hablaba de décadas y años.