Publicitat
Política · 25 d'Octubre de 2013. 10:50h.

Chacón afirma que la independència "no és possible ni desitjable"

L'exministra demana frenar "l'espiral d'enemistat entre Catalunya i la resta d'Espanya"

Chacón afirma que la independència "no és possible ni desitjable"

Chacón

L'exministra Carme Chacón ha considerat, en una conferència a Madrid, que la independència de Catalunya no és "possible" ni tampoc ha de "ser desitjable i que comportarà quantiosos perjudicis socials i econòmics per a uns i altres" . En aquest sentit ha considerat "urgent" arreglar la crisi territorial, que "alimenta una espiral d'enemistat entre Catalunya i la resta d'Espanya" i que, al seu parer, està afectant la convivència de manera "perillosa".

A més, ha posat èmfasi que el separatisme vol no només que "Espanya surti de Catalunya, sinó que Catalunya surti d'Espanya, trenqui amb una part del seu ésser, una part de la seva història, de la seva cultura" i que "s'amputi una part de si mateixa". Per a Chacón, la crisi més urgent és la territorial.

"També nosaltres no sempre encertem, però no incitem mai l'odi, ni fem malbé la convivència, ni fem de l'enfrontament entre espanyols l'eix de la nostra política", ha afegit. Finalment ha recordat que Esperanza Aguirre s'oposava que una companyia elèctrica traslladés la seva seu de Madrid a Barcelona perquè això seria "sortir del territori nacional" i ara " imparteix lliçons de com catalanitzar Espanya".

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#31 fran, tarragona, 27/10/2013 - 21:12

Per què no ho diu el Zapatero això, maca. Així tindríem la seguretat DE QUE QUE PASSARÀ DE TOTES TOTES

#30 Un ciutadà, Reus, 26/10/2013 - 23:43

M'ho fa a mi o se li han pronunciat les narius a la senyora aquesta?

#29 Torosentado, Barcelona, 26/10/2013 - 16:13

Esta sra antes era independentista y se llamaba Carma y ahora es españolista y se hace llamar Carmen. Bienbenida. " El Cambio de ideas es menos lamentable que la separación de las personas". MVM. dixit.....

#28 Jero, Tremp, 26/10/2013 - 09:51

Quina pena que fa aquesta dona, no per el que pugui pensar si no per les mentires que cada dia diu i les falses majories que ella valora que existeixen a Cat.
Ets una titella Carmen, passa't a Ciutadans o ja no et votarà ni el tato.

#27 domador de dies de la marmota, Gualba, 26/10/2013 - 09:20

Són tan previsibles els discursos d'aquesta dona que el seu cap de premsa podria fer els seus discursos amb un programa informàtic que combini les paraules "Catalunya - Espanya - enfrentamiento - convivencia - diálogo - amputación" amb frases de guions extrets de películes de Walt Disney.