Publicitat
Política · 10 de Novembre de 2011. 00:08h.

Chacón al·lega que "la realitat és molt dura"

Justifica el vídeo i diu que "si algú ha estat nerviós en la campanya ha estat el senyor Duran"

Chacón al·lega que "la realitat és molt dura"

Chacón, durant l'entrevista

La candidata del PSC per Barcelona de cara a les properes eleccions generals, Carme Chacón, ha justificat el vídeo del seu partit, en el qual alerten que les retallades del Govern poden provocar morts.

Chacón, durant una entrevista amb Josep Cuní al programa ‘8aldia’, ha considerat que el muntatge "és un vídeo electoral" i ha dit que "és una ficció, però la realitat és molt dura".

"És un vídeo electoral i el que vol traslladar és que les retallades en diferents àmbits són especialment negatives per la ciutadania. Fins i tot Amnistia Internacional va estirar de les orelles el conseller de Salut", ha comentat.

El candidat de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran Lleida ha estat un dels primers en criticar el vídeo del PSC i ha dit que "és indignant, no té nom, traspassa els límits de la decència, traspassa els límits de la democràcia i és joc brut. Entenc que el PSC vagi a la desesperada i que sigui conscient que perdrà les eleccions, perquè s'ho mereix".

Al respecte, l'encara ministra de Defensa ha explicat que "si algú ha estat nerviós en aquesta campanya ha estat el senyor Duran i Lleida. Han rebut jornalers, homosexuals, nosaltres…", en referència, entre d'altres coses, a les paraules del líder d'Unió sobre el PER a Andalusia.

Veure vídeo

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#23 Joan, Barcelona, 10/11/2011 - 21:00

Fixa't si n'es de dura que hem d'aguantar les teves sèries de burrades encadenades

#22 Josep Ma., Terrassa, 10/11/2011 - 13:45

El fang d'avui és conseqüència de les pluges d'ahir.
Això ho sap tothom. Lo que passa és que com els sociates tenen majoritàriament un electorat primitiu, tribal i analfabet, el seu missatge sempre és d'un nivell infrahumà, adient amb el nivell cultural dels seus.
Púrria sociata!!!

#22.1 ciutadà ppcc, Barcelona, 10/11/2011 - 16:03

Sí, primitiu, maniqueista, analfabet, mononeuronal, troglodita, pagat de si mateix, vanitós, gandul, tancat, obtús, retardat, ...

Si Catalunya és Europa, no pot permetre que el 20N els psociatEs siguin els més votats aquí.
Ni augmentar el vot peperU, bàrbar i incivilitzat.

#21 ramon, girona, 10/11/2011 - 13:25

Una senyora que el dia que tot Catalunya es movilitza s'en v de casament. Que no l'hem vist mai defensant-nos....No té cap credibilitat.Potser es ella un malalt terminal

#20 kimet, bcn, 10/11/2011 - 11:03

Que eliminin el deficit fiscal permes pel psoe i s'han acabat les retallades.

#19 Ramon A., SAnt Cugat del V., 10/11/2011 - 11:01

Ahir a 8tv, la Sra. Chacón, no va contestar cap pregunta que li va fer( de forma molt, pero mol suau el Sr. Cuni), i va aprofitar per dir que el
PSOE-psc, ho ha fet tot bé(propaganad electotal), aquets anys i que si hi ha algu que te culpa, son del demes partits politics, ja l'hi val!

#19.1 Joan, Barcelona, 10/11/2011 - 20:58

Home, normal, la seva resposta sempre ha d'incloure cagar-se en CiU