Publicitat
Política · 30 d'Abril de 2011. 14:46h.

Chacón considera "una broma" el govern de CiU

"Si falten diners que facin menys regals fiscals i no seran necessàries tantes retallades"

Chacón considera "una broma" el govern de CiU

Carme Chacón

La ministra de Defensa, Carme Chacón, ha demanat al govern català que faci "menys regals fiscals" i "menys retallades" en matèries fonamentals per l'Estat del Benestar.

"Si falten diners que facin menys regals fiscals i no seran necessaris tants retalls" en matèria social. i ha assegurat que "els que van arribar al crit de " som els millors "al poc van demostrar que eren de broma", lamenta.

La ministra de Defensa ha criticat que es prevegin retallades en Sanitat i Educació a Catalunya i ha assegurat que "en educació no es gasta sinó que s'inverteix" i ha qualificat d'injust el "copagament perquè no pagarà més el que més tingui sinó el que es posi més malalt ".

Chacón ha dit que "Catalunya té un dels millors sistemes sanitaris del món i no permetrem que CiU ho posi en perill" i ha demanat que "escoltin els seus propis assessors que els demanen el mateix que nosaltres".

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#23 Carrasclet, Girona, 02/05/2011 - 14:24

Quin cinisme tens a més de ser força lletja Chacón.La broma i de mal gust han estat els set anys de tripartit que han arruinat el nostre país. No tens vergonya. Si pot ser no tornis mai més a Catalunya

#21 Josep Ma., Terrassa, 02/05/2011 - 11:29

El problema dels sociates és que, com que la gran majoría dels seus votants son incults i molts d'ells analfabets, creuen que poden fer declaracions parvulàries, contradictòries i mentideres, sense que hi hagi repercusió en les següents eleccions.
El problema és que això ho patim tots.

#20 army, figueres, 02/05/2011 - 08:31

recordo perfectemanet que abans de les
eleccions que va guanyar Zapatero,
chacon en campanya electoral va
promete mil.lers de lloc de treball, a
veure si algun periodista algun dia li
pregunta per aquesta questio

#19 pinkpanter, bcn, 01/05/2011 - 20:44

Per regalet el que va fer la Chacon a Mediapro a Esplugues mentre ella era regidora i el seu home accionista de la filial Gol TV, uns 15 mlions d'euros amb tot el morro. Tindra barra la paia aquesta !!!!

#18 joan, manresa, 01/05/2011 - 19:43

El Casal,19,30h.--El Sr.Ramon de Barna ,la clavada.-.Sra.Chacón,Vosté sí es una broma ,i de molt mal gust.Els ultims 4 anys del tripartit no li van posar mai cap pega, oi.,?Van gastar lo que no tenien,varen aprobar millores fiscals de jutjat,els varen, axó si,abonar el fons..Are ni aigua.Malnesc