Publicitat
Política · 25 de Gener de 2012. 13:47h.

Chacón defensava el pacte fiscal en campanya

L'exministra apostava aleshores per un acord "real i federal"

Chacón defensava el pacte fiscal en campanya

Titular d'el Periódico

L'exministra Carme Chacón defensava el pacte fiscal quan era en campanya electoral, malgrat que ara digui que hi lluitarà "amb ungles i dents". El passat 8 de novembre, El Periódico titulava que "Chacón planteja un model fiscal amb els mateixos rèdits que el concert".

"Un pacte real i federal", segons s'havia d'indicar en el programa electorals dels socialistes catalans. En aquesta línia, s'informava que "el PSC proposa al seu programa un pacte per a la convergència de resultats amb el règim foral". "Els eixos del pla són el consorci tributari, més solidaritat impositiva i la lleialtat institucional".

La mateixa Chacón, en una entrevista a La Vanguardia del passat dilluns 14 de novembre, explicava el 'pacte fiscal federal' sota "quatre premisses bàsiques: Agència Tributària pròpia en consorci amb l'Estat; més reconeixement fiscal català; regles clares entre els governs; que el sistema de finançament avanci en sentit federal i equipari els ingresos del règim comú amb els del règim foral".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Quim, Pineda de Mar, 25/01/2012 - 21:48

Mira que s'ha de ser BURRO DE COLLONS votar al PSC-PSOE; i ara què diran tots aquells que pateixen retallades i han votat al PSC-PSOE? Buuuuurros!
A veure si apreneu a llegir d'una puta vegada i us entereu a qui i què collons voteu.
PSC = VIVA ESPANYA i que es fotin es ciutadants de Catalunya.

#7 Nibey Se, BCN, 25/01/2012 - 19:07

No os metais con Carme Xacó. Seguramente no llevaba la chuleta escrita en la mano y se equivocó.

#6 Francesc, Girona, 25/01/2012 - 18:06

Aquesta noieta es mes falsa que un duro sevillano, les seves ansies de poder la converteixen en una trepa que fara qualsevol cosa per asssolir el seu objectiu

#5 pepe, andorra, 25/01/2012 - 18:02

Esta dirá lo q le digan q tiene q decir, q las frasecitas no son suyas, se las escriben. Ella no tiene ni idea de lo q va a decir hasta q lee el guion.

#4 Isidre, Valls, 25/01/2012 - 15:15

Els socialistes només defensen el seu cortijo, per a ells Catalunya no és un fi sino un mèdi per trepar en la escala social espaÑÑola.