Publicitat
Política · 13 d'Agost de 2022. 17:04h.

Chacón deixa Centrem sense líder

El partit convoca el comitè executiu nacional "per valorar la situació"

Chacón deixa Centrem sense líder

Després de deixar el PDeCAT i fundar Centrem fa menys d'un any, Àngels Chacón ha anunciat aquest mateix dissabte que abandona la política al·legant que "s'ha de saber guanyar i perdre, admetre errors i quan cal marxar, per mi ha arribat aquest moment".

Chacón deixa a Centrem sense secretària general. Davant la decisió, el president de la formació, Lluís Font, "convocarà en els pròxims dies al Comitè Executiu Nacional per valorar la situació actual i acordar les passes de futur", segons ha anunciat el partit en un comunicat.

L'exconsellera d'Empresa i exsecretària general del PDECat, Àngels Chacón, va ser escollida a principis de maig com a secretaria general de Centrem, amb un 78% dels vots, durant el congrés fundacional del partit que es va celebrar a l'Hospitalet de Llobregat.

Després de ser escollida secretaria general, Chacón va assegurar que "ens necessitem tots. D'una manera o altra seguirem treballant". Va explicar que és "conscient de la diversitat de realitats" a Centrem, però considerava que això genera un "debat enriquidor".

Ara, tan sols tres mesos més tard de ser escollida en el càrrec, Chacón ha optat per fer un pas al costat. L'exconsellera d'Empresa ha justificat que "em costa conviure amb les lluites internes i el repartiment de quotes de poder dels partits i per això he pres la difícil decisió".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Joan, Igualada, 13/08/2022 - 21:35

Aquesta dona va regalar la Cambra de Comerç als independentistes. Sen pot amar a c….

#3 nyerro, L'Escala, 13/08/2022 - 18:51

Deu haver trobat un altre xollo....

#2 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 13/08/2022 - 18:42

Angels Chacon es una grande , no puede irse, fue la que le robó 50.000 votos a Junts y evitó que ganara la Borrás. La princesita ya no está, no te vayas, aguanta mujer! se van los mejores, estamos jodidos.

#1 Marc de Vich, Vich, 13/08/2022 - 17:37

Para la utilidad que tienen y han tenido de cara a la sociedad, que desaparezcan. Esto es como cuando se acaba un curso, pero en vez de un año, 44a. ¿Qué proyectos de envergadura ha realizado mi comunidad?, el resultado es 0, ni una obra importante que puedan justificar nuestros impuestos, lo traspasado y poquito más, hasta tenemos la misma AP7