Publicitat
Política · 4 d'Abril de 2011. 09:13h.

Chacón divideix el PSC

Nadal afirma que "hi haurà gent que la recolzi, però no tots"

Chacón divideix el PSC

Chacón, amb Zapatero i altres membres del PSC, durant la Festa de la Rosa

El president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, ha assegurat que al PSC en el cas que la ministra de Defensa, Carme Chacón, vulgui presentar-se per succeir a Zapatero "és probable que hi hagi molta gent que consideri que Chacón, que és de la casa, té els seus legítims drets. També hi pot haver, en canvi, altres que no la recolzin".

En una entrevista a La Vanguardia, Nadal creu que l'anunci de Zapatero de no presentar-se a la reelecció "és una opció intermèdia entre la precipitació immediata i la dilació absoluta". "S'obre un procés que exigeix sensatesa màxima i altura de mires per conduir la nau amb mà ferma en tempesta econòmica", afegeix. Per tot això creu que "les primàries han de ser un revulsiu i un procés de renovació política i ideològica".

Finalment, preguntat per si Rubalcaba seria un bon candidat per a Catalunya, el president del grup parlamentari socialista diu que "a major incapacitat dels dirigents del PSOE per reconèixer la necessitat de tenir molt obertes les opcions federals, majors dificultats del PSC per tenir una veu i una visibilitat creïble per a Catalunya".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Carmeta, Esplugues, 04/04/2011 - 13:48

La nostra eximia doctora, al Zapa sempre, sempre l'anomena per Joseluiisrodrigueszapatero.Que conste.!

#4 JB, Bcn, 04/04/2011 - 13:22

La foto de la notícia és entrenyable. Quins temps aquells que tots aquests eren algú!

#3 La tieta, Bcn, 04/04/2011 - 12:18

Endavant Chaconeta. No t'aturis i molta sort. La destrucció final del PSC serà la millor notícia.

#2 Tomppa, Sabadell, 04/04/2011 - 11:14

La gent que divideix no suma! Fora fora fora! Hmm ...

#1 peepillo, barcelona, 04/04/2011 - 10:55

Diguem-ho diferent: per la seva ambició no real (és qui és per ser amiga de Zapatero i donar-li suport en un moment donat), portarà al seu partit a un pollastre que si fos llesta no ho faria. Però la ignorància és molt atrevida i si li poses una dosis d'inconsciència i de sort encara més.