Política · 2 de Febrer de 2012. 09:19h.

Chacón: "El meu pare em diu Carmen i la meva mare Carme"

L'exministra reivindica als 'indignats' i s'oposa al pacte fiscal "insolidari"

Chacón: "El meu pare em diu Carmen i la meva mare Carme"

Chacón, durant l'entrevista

La candidata a liderar el PSOE, Carme Chacón, en una entrevista a TVE, va assegurar que "el meu pare em diu Carmen, la meva mare em crida Carme, i això des que vaig néixer. Parlo castellà amb el meu pare i català amb la meva mare".

També va reivindicar que "vaig formar part d'un Govern que quan Grècia queia, Irlanda queia, Portugal queia i Itàlia trontollava, sabia mantenir-se en peu". "El 15-M era ple de fills de socialistes i d'amics de socialistes", va afegir.

També ha apuntat que "a Catalunya si vols militar en el socialisme, només es pot militar en un partit que es diu PSC-PSOE, i si és més baix és el PSM-PSOE". De la mateixa manera, va deixar clar que "el PSC i Carme Chacón al capdavant del mateix estan en contra del concert econòmic per a Catalunya per insolidari". "Tot el PSOE està en contra del que els nacionalistes catalans pretenen", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

60 Comentaris

Publicitat
#53 Mateu, Madrit, 04/02/2012 - 09:05

El se pare li diu Carmen i la seva mare Carme i jo adéu.

#52 angel, cardediol, 03/02/2012 - 23:49

Jo et dic Caramona Charco

#51 Alex, Barna, 03/02/2012 - 15:12

Pues igual esto explica la esquizofrenia política que caracteriza a esta mujer, tan pronto encantada con pactar con ERC como dispuesta a entonar el viva España ante los militares de este país.

#50 Ramon de les olives, Barcelona, 03/02/2012 - 13:29

El que li pasa a aquesta dóna és que li surt la seva vena marxista: "Aquests són els meus principis. Si no li agraden, tinc altres".

#49 carracuca, barcelona ESPAÑA, 03/02/2012 - 12:44

Lo que necesitan los sociatas para ir tirando sería un trío tipo Pajín/Trini/Aido, seguro que les iría mejor. Eh, y si tampoco les funciona pues que recuperen a De la Vogue como maestra de ceremonias. Por cierto Chacón, ¿donde están ahora los mimitos que te hacía Rasputín?.