Publicitat
Política · 20 d'Octubre de 2011. 16:40h.

Chacón: "el PSC som una garantia"

"De la lluita per l’ocupació i el creixement que s’està fent a tota Europa"

Chacón: "el PSC som una garantia"

Chacón, en una foto d'arxiu

La candidata del PSC, Carme Chacón, ha assegurat que "el PSC som garantia de dues coses: d’aquesta lluita per l’ocupació i el creixement que s’està fent a tota Europa i també a Espanya, i de que pel camí no perdrem la sanitat i l’educació, que són part de les nostres fortaleses".

La ministra de Defensa ha remarcat, en declaracions a Ràdio 4, que "el PSC som l’alternativa que diu ocupació sí, creixement sí, però també sí a la nostra sanitat pública”.

La dirigent socialista ha criticat que “la dreta en la crisi ha trobat una oportunitat: hi ha qui veu un dret i hi ha qui creu que en la sanitat es fa negoci”. “Ho estem veient amb el PP a Madrid i a Castella-La Manxa i ara ho estem veient a Catalunya, enmig d’aquesta crisi la solució és que empreses amb ànim de lucre es faci càrrec de la sanitat”.

Chacón ha proposat, per evitar les retallades a la sanitat pública, destinar 8.000 milions d'euros en el proper sistema de finançament per a la sanitat, augmentar impostos especials com alcohol i tabac -exceptuant cava, vi i cervesa-, acabar amb els beneficis fiscals que tenien empreses que contractaven sanitat privada per als seus treballadors i acabar amb el turisme sanitari que, segons ha dit, "li costa molts diners a aquest país".

“Amb tot això conformem un paquet d’ingressos, que no són retallades, i amb els que estem garantint el nostre sistema sanitari”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#27 angel, krddu, 22/10/2011 - 21:28

garantia de que? de mentides? apa a dormir amb el charco.

#26 Quins amics, hehehe, 21/10/2011 - 20:36

Ja ho dius tú hehe una garantia en set anys a Catalunya la filial del Psoe ha aconseguit moooooooltes coses hehe

#25 Josep, Lleida, 21/10/2011 - 13:23

Quins morro que te la petarda aquesta.
Els socialistes, ara i sempre heu estat garantia d'opresió als treballadors, incompetència, lladronicia, mangancia i falsedat.
Mereixerieu acabar amb un judici, tipus Nuremberg per crims a la societat.

#23 Des de la cua de l´atur, Bagdad, 21/10/2011 - 13:09

Ja no hem queda res per robar , aquests s´ho han emportat tot. ( El que hem sap greu es que amb lo justets que son alguns ens hagin passat al devant. Be tan greu tampoc , ja que nosaltres robem als rics i aquets roben asl pobres que es més fàcil)

#22 Sandra, Manresa, 21/10/2011 - 11:21

Una garantia d'incompetència