Publicitat
Política · 23 de Desembre de 2011. 08:56h.

Chacón es desmarca de Zapatero

L'exministra no signa un manifest de suport a l'expresident impulsat per exalts càrrecs del govern socialista

Chacón es desmarca de Zapatero

Chacón, amb Zapatero, en una foto d'arxiu

El manifest subscrit per Carme Chacón i una vintena de dirigents socialistes com a trampolí per aconseguir les seves aspiracions en el congrés federal de febrer, ha donat peu a un contramanifest firmat al seu torn per una altra vintena d’exalts càrrecs de l’executiu de Zapatero, amb el lema: 'Jo sí que hi vaig ser' i que l'exministra de Defensa no ha donat suport.

El text, que s'ha publicat a El País, remarca que “després de la derrota soferta en les últimes eleccions, els socialistes tenim per davant molta feina per fer. Una feina política que ens exigirà intel·ligència i un profund exercici d’autocrítica, però també un profund exercici de responsabilitat. No seria decorós que qui hi va ser de manera evident, i de forma entusiasta, aspirés ara a suggerir el contrari".

Per això, els sotasignats manifestem que "sí que hi vam ser. Que formem part dels Governs que va presidir Zapatero i n’estem orgullosos”. I entre els signants figura un grup d’exsecretaris d’estat, directors generals i alts càrrecs de Zapatero. Entre ells, el seu fins ara cap de gabinet a la Moncloa, que va exercir el mateix paper amb Felipe González: José Enrique Serrano. I també Soraya Rodríguez Ramos, Inmaculada Rodríguez Piñero, Consuelo Rumí, Diego López Garrido, Justo Zambrano, Javier Vallés, Félix Monteira, Josep Puxeu, Anna Terrón, Gaspar Zarrías, Víctor Morlán, Beatriz Corredor, Pilar Gallego, Mercedes Gallizo i Joan Mesquida, entre d’altres.

"Se sol dir que les victòries són filles de mil pares i les derrotes, òrfenes. Doncs bé, molts militants del PSOE pensem que aquesta derrota és tan àmplia com col·lectiva. Als que hem tingut responsabilitats en els últims anys, al Govern o al partit, ens correspon ara exercir l'autocrítica en primera persona del singular. I en canvi creiem que molts dels èxits dels últims anys tenen nom i cognoms: José Luis Rodríguez Zapatero. Gràcies, president", afegeixen.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#18 johnny more, Barcelona, 26/12/2011 - 09:57

Mira que és llesta aquesta tia. Puja gràcies a ell sense cap puto mèrit, enfonsa el socialisme català perquè ella és més aspañola que ningú, i va i després renega d'ell.
Això es diu ser una individua políticament astuta...

#16 Ramon, Barcelona, 24/12/2011 - 12:00

Zapatero és com la carrossa de la rua del Carlinhos Brown quan el Fòrrum: qui apareixia a la fotografia, amb samarreta taronja i remenant greix al costat d'un esbojarrat Joan Clos, ja no tenia cap futur polític. Per aquesta raó van escollir l'Hereu quan van fer el canvi de sofà. I ni així.

#15 LOLA, BARCELONA, 24/12/2011 - 10:42

Aquesta no te cap mena de dignitat, ni tant sols es fa responsable dels seus actes ni del que va ser. Xaquetera de m****....

#14 Mariona, Rubí, 24/12/2011 - 09:00

Quan jo era joveneta i plantava cara a algún company de treball, recordo que em feien menjar una expressió que mai oblidaré: "CRIA CUERVOS, QUE TE SACARAN LOS OJOS". Una veritat com un temple. També hi ha aquella tan nostrada que diu "A CADA PORC L'HI ARRIBA EL SEU SANT MARTÍ". Ho escoltes Chacón?

#13 ciutadà ppcc, Barcelona, 24/12/2011 - 00:44

Tant és. Ell, ella o qualsevol altre chacon del partit.
A Catalunya encara tenen massa vots si tenim en compte com són de dolents.