Publicitat
Política · 27 de Març de 2011. 11:26h.

Chacón inspeccionarà el correu als seus treballadors

Podrà demanar responsabilitats penals

Chacón inspeccionarà el correu als seus treballadors

Carme Chacón, en una imatge d'arxiu

La ministra de Defensa, Carme Chacón, inspeccionarà els correus electrònics dels treballadors del Ministeri. Segons publica aquest dissabte el diari ABC, "Carme Chacón, está dispuesta a controlar toda la información que circula por la red corporativa del Ministerio de Defensa. No quiere fugas de información, ni correos electrónicos que no sean estrictamente profesionales".

"Para ello, no dudará en exigir las responsabilidades 'disciplinarias o penales que pudieran corresponder' si detecta que se produce un uso indebido de la intranet de este departamento. Un control que llega incluso a otorgarle la capacidad de poder 'inspeccionar todos los archivos y mensajes que se encuentren en este sistema de mensajería', aplicando 'los procedimientos legales correspondientes'. En definitiva, una Ley del Silencio", s'afegeix.

"Esta es la nueva política que se deriva del contenido de la instrucción 10/211 del 24 de febrero de la Secretaría de Estado de Defensa, publicada en el Boletín Oficial de la Defensa (BOD)de 18 de marzo, a la que ha tenido acceso ABC, por la que se aprueba 'la política de uso de la mensajería interpersonal en la red de área extensa corporativa de propósito general del Ministerio de Defensa'", s'explica.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 josepxicot, Barcelona, 28/03/2011 - 16:39

Aquesta nena ès curta de gambals,el qui
vulgui facilitar informació de seu departa
ment ho pot fer des de qualsevol altre via
que no sigui l ´ordinador al despatx,el que
ha de fer es les coses correctes i ser
una ministra competent i deixar-se de pra
cticar la caça de bruixes,fa riure.

#4 quick, bcn, 27/03/2011 - 23:19

A la Universitat Politècnica hi ha una normativa similar...

http://www.slideshare.net/technopapa/el-manual-upc-de-protecci-de-dades

#3 Almogavar , La Sagrera , 27/03/2011 - 19:14

Poca broma i encara que us penseu que m'he begut l'enteniment, la defenso. Estem parlant de funcionaris, estem parlant de gent que, mes o menys te acces a informacions delicades. Si Catalunya fos independent, alg?obaria raonable que es protegis la nostra defensa interior i exterior?.

#2 Mònica, Esplugues, 27/03/2011 - 13:27

S'ha de reconeixer que aquesta és més subtilment ambiciosa que la Tura que anava a per tot i a per totes amb el boc gros. La Carmen d'España, te més astúcia, juga les cartes no tan grollerament com la Tura. Vol ser presidenta d'España la dona. Pels españoles va el pollastre, o la gallina.

#1 Tomppa, Sabadell, 27/03/2011 - 12:40

Es impossible a fer servir iinternet fora de ministeri fins i tot dintre ministeri ... a veure si fa res més que avisa la gent per enviar correu des d'iphone.