Publicitat
Política · 18 de Desembre de 2018. 15:07h.

Chacón només augura "problemes de mobilitat" per divendres

La consellera espera que les protestes "discorrin sense incidents"

Chacón només augura "problemes de mobilitat" per divendres

La consellera d'Empresa de la Generalitat, Àngels Chacón, augura que només hi haurà "problemes de mobilitat" el pròxim divendres 21 de desembre arran de les protestes que s'han convocat contra la reunió del Consell de Ministres a la Llotja de Mar de Barelona.

Després d'una trobada de treball amb les principals agrupacions del sector del comerç a Catalunya que fa uns dies li van comunicar la seva preocupació pel desenvolupament que pot prendre la jornada del divendres 21, Chacón ha dit que "nosaltres entenem que el dia 21, i respectem el dret que té tothom a manifestar-se, hi pot haver problemes de mobilitat".

La titular d'Empresa ha fet una nova crida perquè "des del respecte al dret a manifestar-se, les protestes discorrin sense incidents ni actes violents". "Ningú que inciti a la violència representa el poble de Catalunya que és pacífic, cívic i democràtic", ha dit.

Sobre si s'han tancat reunions entre ministres i consellers aprofitant la celebració a la Llotja de Mar del consell de ministres aquest divendres, ha indicat que "s'està treballant perquè hi siguin, però no hi ha una conclusió final".

"Des del Govern sempre s'ha treballat per fomentar aquest tipus de reunions, però no volem que siguin d'aparador, sinó amb contingut, i no es pot obviar la realitat de Catalunya", ha apuntat en al·lusió als presos sobiranistes.

"La qüestió important a Catalunya, a més de temes bilaterals, és la que és. És un tema polític, un conflicte polític, i com a tal ha de solucionar-se. Ni per via repressiva ni judicial", ha dit. "O parlem de veritat i afrontem els temes o, si els anem obviant, anirem saltant de complexitat en complexitat", ha finalitzat Chacón.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 gurguri, barcelona, 18/12/2018 - 19:47

Esta señora como todos los indepes, cobran por no cumplir. dice que no irá a la cena de la patronal el jueves por solidaridad con sus "márt ires".

#7 Cthulhu, Sangreskaal, 18/12/2018 - 18:31

¿pero esta no estaba muerta?

#6 gurguri, barcelona, 18/12/2018 - 18:18

Todos los consellers del govern lo son por su ardor independentista.No les importa que este viernes sus complices CDR arruinen uno de los dias mas importantes en nuestro comercio.

#5 lepero, Barcelona/Tabarnia, 18/12/2018 - 17:36

Los problemas de movilidad provocados por los cdr no son ni incidentes ni violencia, según el catecismo separata, es sólo que volem votar com bons demòcrates, i els feixistes no ens deixen.

#4 Montserrat, Barcelona, 18/12/2018 - 17:29

Aquesta sino estigués al lloc que ocupa estaría fent fila india a les oficines de l'atur. Una nulitat absoluta que en un pais normal hauria estat expulasada per aquestes declaracions. Ser la responsable d'empresa i recolzar les gambarrades de quatre marrecs malcriats es intolerable. Espero que arribi el dia que aquesta fanatica pagui per tot aixo