Publicitat
Política · 1 de Desembre de 2008. 17:52h.

Chacón prefereix Luis del Olmo a Maragall

La ministra va al 'botillo', però no a la presentació de les memòries de l'expresident

Chacón prefereix Luis del Olmo a Maragall

Carme Chacón i Luis del Olmo

La ministra de Defensa, Carme Chacón, no va assistir a la presentació del llibre de memòries de Pasqual Maragall diumenge passat a Barcelona malgrat que l'endemà sí que ha assistit al tradicional dinar del 'botillo', que organtiza cada any el periodista Luis del Olmo, on ha estat un de les guardonades. L'altra representant del PSC al Govern de Madrid, el ministre de Treball, Celestino Corbacho, va ser un altre dels absents malgrat l'àmplia representació dels socialistes catalans.

El PSC, en efecte, va estar representat -a més de per José Montilla- per l'actual president del partit, Isidre Molas -i substitut de Maragall en el càrrec-, la vicepresidenta, Manuela de Madre; el viceprimer secretari i portaveu, Miquel Iceta; i el secretari d'organització, José Zaragoza; a més de Josep Maria Sala. També estaven presents el delegat del Govern, Joan Rangel; l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu; i la Secretaria del Govern, Laia Bonet. Fonts del PSC han excusat la presència de Chacón per "problemes d'agenda".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 ganxet, reus, 02/12/2008 - 20:28

Quina mala persona la sociata Chacón, traïint als seus. Quedat a Castella, aqui no et volem.

#7 tas, la meca, 02/12/2008 - 14:25

Quin fàstic el Botillo, n'hi ha que es pensen que es super cachi cool....

#6 Catalans:catalunya!, bcn, 02/12/2008 - 12:37

La mega-espanyola "griten conmigo: viva españa" no era la nº1 de les llistes del PSC per Catalunya? Doncs no se li nota l'interés que hi posa. En podriem dir traïció, d'això? Catalans: no perdonem!

#5 Albert, BCN, 02/12/2008 - 11:38

A un acte en que et donen dinar gratis qui no hi aniria???....a més el botillo aquest fa bona pinta....tot i que té pinta d'atipar molt.

#4 Segimon, Barcelona, 01/12/2008 - 22:37

Osti tu, que guai, és que això del botillo d'en Luis del Olmo es tan mega-espanyol !