Publicitat
Política · 30 de Juny de 2008. 19:10h.

Chacón rebutja la cessió del Bruc

La Ministra tanca la porta a la proposta de CiU de fer habitatge públic per a joves a la caserna

Chacón rebutja la cessió del Bruc

Imatge de la caserna del Bruc

La ministra de Defensa, Carme Chacón, que ha comparegut a la Comissió de Defensa del Congrés dels Diputats, ha tancat la porta a la proposta del portaveu del ram del Grup Parlamentari Català (CiU), Jordi Xuclà, de cedir la caserna del Bruc a les administracions públiques catalanes per a habitatge públic de lloguer per a joves.

En la seva intervenció en Comissió, Xuclà ha defensat que aquells equipaments militars que ja no se’ls doni utilitat se cedeixin a les administracions públiques per reorientar-los a habitatge públic atès que s’ha de “racionalitzar els equipaments militars” i, segons ha apuntat Xuclà, la pròpia ministra ha apostat en la seva intervenció per uns equipaments més racionals i més reduïts.

En aquest sentit el parlamentari de CiU ha recordat la denominada Operació Campament que va impulsar l’anterior ministre de Defensa, José Bono, per la qual es va lliurar sòl per a la construcció d’habitatges en règim de protecció. Dit això s’ha preguntat si té sentit mantenir la caserna del Bruc a la ciutat de Barcelona.

En opinió del diputat de CiU, “l’entossudiment” de la ministra de Defensa amb la caserna del Bruc demostra la seva “renúncia als compromisos amb la ciutat de Barcelona i el conjunt de Catalunya”. “Són molts els equipaments de Defensa a Catalunya que podrien tenir un millor ús i el cop de porta de la ministra Chacón a la cessió del Bruc és un mal precedent per a altres iniciatives que CiU plantejarà per racionalitzar les instal·lacions militars”, s’ha queixat..

“És hora de posar negre sobre blanc –ha continuat— els equipaments necessaris per a l’exèrcit. L’Exèrcit del futur necessita més satèl·lits i menys instal·lacions disseminades per tota la geografia estatal”. Xuclà ha avançat que CiU insistirà en aquesta legislatura sobre aquest assumpte amb l’objectiu de tenir uns equipaments militars racionals.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Josep Mª, Terrassa, 07/02/2009 - 11:39

No es gens estrany.
Sabut es que els sociates capten la majoría de vots de les classes socials més ignorants i incultes (Sud d\'Espanya, Àrea Metropolitana de Barcelona, etc.), per tant molt fàcil enganyar-los mentint com fa el mateix ZP a tort i a dret

#9 sone, Barcelona, 20/07/2008 - 04:37

Portu 4 anys servint al meu país dintre d´aquest cuartel. "equipamientos militares que ya no se les dé utililad" Crec que aquest senyor no ha entrat mai al Bruch....

#8 Miquel, Barcelona, 01/07/2008 - 16:40

Perquè no porta la seu del Ministeri a la caserna del Bruc? Estaria més a prop de casa...

#7 pere de solana, Niula, 01/07/2008 - 15:45

Què us esperaveu de genteta com aquesta. Aquesta noia és una farsant professional, ja sigui parlant de títols, habitatge, defensa, Catalunya... Se li en refot tot el que no sigui poder pel poder !!!

#6 joan(manresa), manresa, 01/07/2008 - 12:28

Ni Bruc,ni Montjuic..,ni rés de rés..i compte i menys si la proposta be de CiU..,faltaría més.Cada día hem sentu més trist,tenim ...,lo que ens marexem.Ens arrancarán tota la crosta catalanista.¡¡¡ I ningú dïu rés!!!..La tralla hauríem de treure,no et fot