Publicitat
Política · 6 de Maig de 2013. 08:34h.

Chacón repta Navarro

Li envia una carta on li sol·licita que es "desvinculi" del "projecte reaccionari" del dret a decidir

Chacón repta Navarro

Portada d'El Mundo

La diputada del PSC al Congrés, Carme Chacón, ha enviat una carta al primer secretari dels socialistes catalans, Pere Navarro, en què li demana que no sucumbeixi a les pressions dels que, "des de dins o des de fora del partit", busquen incorporar a un pacte a favor del dret a decidir.

Seria, segons la seva pròpia definició, "una operació totalment oposada" als principis i la trajectòria del PSC. "No puc imaginar un projecte més reaccionari ni més oposat als principis i valors del socialisme. Et sol·licito que el PSC es desvinculi rotundament del Pacte Nacional per al Dret a Decidir", apunta la socialista catalana.

En la seva opinió, el president de la Generalitat vol "enfrontar els aturats catalans amb els aturats andalusos, gallecs i extremenys", i l'acusa d'actuar amb "una enorme indiferència" envers els catalans que pateixen més directament la crisi.

Chacón, que qüestiona la presència del seu partit a la cimera a favor del dret a decidir que se celebrarà aquest dilluns al Palau de la Generalitat, alerta del risc d'errar en la tàctica perquè "no podem estar al costat d'Artur Mas. Ni si més no de costat. els socialistes hem d'estar davant d'Artur Mas i al costat dels treballadors i les classes mitjanes catalanes, de tots els catalans que anhelen una convivència en el pluralisme, de tots els que pateixen els estralls d'una crisi que no han provocat".

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#22 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 07/05/2013 - 00:13

Ja va bé que entre els nacionalistes espanyols es barallin entre ells. Aquesta Chacón quedarà a la història com la primera dona politica més anticatalana que hagi existit mai. Quan siguem independents ja en parlarem d´una altra manera. No tindrà vergonya de tornar a trepitjar Catalunya.

#21 Joan, Barcelona, 06/05/2013 - 23:37

Carme Chacón fa campanya per liderar el PSOE a costa de Pere Navarro i Catalunya. Més oportunista no es pot ser.

#20 Kropotkin (harto de paletos catalanistas), Vic, 06/05/2013 - 18:54

Este Navarro no vale ni para siervo de los catalanistas. Seguro que no le pagarian y el tio no protestaría... Jua, jua, jua,...

#20.1 Kropotkin (harto de paletos catalanistas), Vic, 06/05/2013 - 19:44

No como el Rivera, que cuando lo llaman de Intereconomia y 13TV va gratis....juas, juas...somos progresistas...juas, juas

#19 Kropotkin (harto de paletos catalanistas), Vic, 06/05/2013 - 18:34

En C's hemos votado contra sanidad universal e impuesto a banca. A favor de escuelas de élite y lobbies economicos ....queremos que los neofalangistas de Intereconomia sigan invitando al Rivera....juas, juas.....mejor hundidos

#18 vramoneda, Sentmenat, 06/05/2013 - 16:17

Si li demana la Chacón, li farà més cas!