Publicitat

Suspèn l'entrevista a Antena 3 per "cansament"

Chacón s'amaga

Chacón, durant el congrés del PSOE

La diputada i exministra Carme Chacón, que ha estat derrotada per Alfredo Pérez Rubalcaba en la pugna per la secretaria general del PSOE; ha decidit cancel·lar l'entrevista a Antena 3 per "cansament".

La periodista i presentadora d'Espejo Público, Susanna Griso, ha anunciat al seu twitter que "Carme Chacón suspèn l'entrevista d'avui a Espejo Publico per cansament".

Rubalcaba dirigirà el PSOE després d'obtenir 487 vots (51.16%), contra els 465 sufragis obtinguts per Chacón (48.84%). L'exministra va perdre per només 22 vots.

En la nova excutiva del PSOE no hi ha cap català al nucli dur, tot i que el PSC reclamava una presència equivalent al seu pes. Els socialistes catalans hi mantenen dos vocals: José Zaragoza i Esperança Esteve.

Per la seva part, Chacón s'ha quedat fora de l'executiva per voluntat pròpia i formarà part del comitè federal del PSOE.

Captura del twitter de Susana Griso

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 angel, krddddu, 08/02/2012 - 17:58

hahahaha, amaga chacón amaga que t´atraparém hahahahahahaaha, está cagada.

#15 Lucendo, bcn, 06/02/2012 - 15:37

El matrimoni Barroso-Chacón fora ! Això s´emporta per endavant en Roures (Mediapro) que no tindrà suport ni del PP ni del PSC (Zeta) ni de l´actual PSOE (Prisa). Si cau en Roures, cau La Sexta. També s´emporten per endavant el PSC. Si cau Mediapro, podria ser que caigués el fútbol. Un desastre !

#14 LLUC, EL PSC NO EXISTEIX, 06/02/2012 - 15:31

On són els Maragalls, Obiols, Nadals, Turas, Castells, Gelis, Rossos (pobret Ros), Elenas, Bonets, Hereus ... Perquè no fan un PSC de veritat i deixen els espanyolistes dels vallesos i del Llobregat (Montillas, Balmons, Zaragozas, Icetas, Ferrans, Bustos, Marins, Parlons, Semperes, Fernandez) ?

#14.1 Joan, Barcelona, 06/02/2012 - 18:25

Perquè treuríen menys suport que I(C)VEUIA. La gent no vota PSC, vota PSOE, i fins fa quatre díes, a tota aquesta colla no els hi ha anat tant malament i s'hi sentíen comodissims fins que s'els hi han acabat els càrrecs

#12 LLUC, CARMEN RIP - PERE NAVARRO RIP - PSC RIP, 06/02/2012 - 15:17

Això és el que els hi passa als catalans que reneguen de ser-ho i competeixen amb els de l´Ebre cap abaix per ser més íber-africà que ningú. No els volem aquí ni allà. Els catalans no velem mitges tintes, els espanyols tampoc.

#11 Jordi, Manresa, 06/02/2012 - 12:50

Aquesta noia s'ho va jugar tot a ser la més espanyola dels espanyols, a renegar de Catalunya, a ser una espanyola resident a Catalunya, i ara ha de tornar a la seva residència circumstancial. Com diu en Partal, el càrrec d'alcaldessa d'olula del Rio (on va presentar la seva candidatura), li escauria