Publicitat

'La Vanguardia' publica que podria anar de número dos, però Iceta ho desmenteix

Chacón s'obre pas

Carme Chacón, durant la campanya a les eleccions generals

La ministra de Defensa; Carme Chacón, podria jugar un paper important en les pròximes eleccions al Parlament. Segons ha informat La Vanguardia, Chacón podria anar com a número dos a les llistes per Barcelona, just per darrere de José Montilla. El diari que dirigeix José Antich assenyala que, en aquests moment, l'opció està a la recambra, perquè encara queden molts mesos per a les eleccions. Aquest fet faria que l'actual Conseller d'Economia, Antoni Castells, perdés el seu lloc en les llistes de les eleccions anteriors, quan va anar com a número dos.

Per la seva part, el viceprimer secretari i portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha descartat aquesta possibilitat tot i que "no hem parlat de llistes". En la roda de premsa posterior a la reunió de l'executiva del PSC, Iceta ha dit que "no hi ha cap possibilitat". A més, Iceta ha deixat la porta oberta a que Antoni Castells pugui repetir en aquest lloc, ja que ha recordat que les llistes del PSC tenen "un elevat grau de continuïtat normalment".

Iceta ha assegurat que Chacón "té motius que no són precisament catalans" per no optar a ser la número dos de Montilla a les eleccions al Parlament. "A vegades hi ha gent que té un interès de dir que hauria de venir cap aquí", ha dit Iceta.

Sobre la possibilitat que el número dos continuï sent el conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells –i després de la polèmica oberta pel conseller Ernest Maragall-, Iceta s'ha limitat a dir que a les llistes del PSC hi ha normalment "un alt grau de continuïtat".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 cesc, barcelona, 16/02/2010 - 16:54

que la posin que noslatres també volem riure!

#7 Core, Lleida, 16/02/2010 - 12:51

Que la posin, que la posin.... Així perdran segur!!

#6 Víctor, Sabadell, 16/02/2010 - 10:25

A veure si seleccioneu millor les vostres fotos. Aquesta, amb el Bustos i el Corcuera, li treu qualsevol valor a la pobreta Chacón.
Bustos dimissió!

#5 muntsa, barcelona, 16/02/2010 - 09:19

Veient els desastres que organitzen els governants homes, una presidenta, pitjor no ho pot fer.

#4 Pepeillo, Barcelona, 16/02/2010 - 08:55

Depen den ZP si es vol desfer dellai ja en te prou potser li diu Carma, vete a tu provincia que el ejército ya va solo. menteneu, no? Aquí ve com una heroïna i tots contents. La volen enterrar aquí