Publicitat
Política · 9 d'Agost de 2009. 13:57h.

Chacón viatja sense estilista

Defensa assegura que Chacón mai ha viatjat amb maquilladores o perruqueres

Chacón viatja sense estilista

Carme Chacón, en una imatge d'arxiu

El Ministeri de Defensa assegura que en cap dels viatges que ha fet la ministra Carme Chacón l'han acompanyat maquilladores, perruqueres o estilistes. El ministeri respon així a una pregunta parlamentària registrada al Congrés per la diputada popular Carmen Álvarez-Arenas, que insistia en la idea que Chacón anava acompanyada d'estilistes durant el seu primer viatge oficial com a ministra de Defensa a l'Afganistan.

"Entre totes les persones que van participar en el viatge a què es refereix -la diputada Carmen Álvarez-Arenas- no figurava ni una sola que dugués a terme cap de les tres activitats" per les quals preguntava la diputada popular, maquilladora, perruquera i estilista.

La resposta de Defensa afegeix que "en cap altre desplaçament fet per la ministra hi ha participat cap persona que faci una d'aquestes tres activitats".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 joan, barcelona, 10/08/2009 - 11:35

el que este que tenir en compte ,es que es diputada per barcelona i lo unic que li imprta es la seva carrera politica,no fa res per aquells que se la van creure quand deia que era doctora en dret i ho prometia tot.les dues coses mentides totals.

#2 Corona de Aragón, Huesca, 09/08/2009 - 16:42

Pues entonces,¿ a quién echa la culpa?.Lo peor no es eso, es su parcialidad manifiesta. Noto un exceso de aragonofobia por aqui que os impide devolver lo que no es vuestro. No al boicot al cava aragonés

#1 Sergi Alzuria, Barcelona, 09/08/2009 - 15:50

Poca feina! El que m'importa de la Chacón és la seva gestió i el que fa per Catalunya (ben poc, cal dir-ho) que és pel que se l'ha de valorar, no per la imatge o si esta més o menys afortunada amb un modelet. Per un home no es diria el mateix, oi?