Publicitat
Política · 9 de Setembre de 2011. 14:50h.

Chacón vol ara poder votar "en contra" del PSOE

La ministra demana la "més alta visibilitat" del PSC a Madrid

Chacón vol ara poder votar "en contra" del PSOE

Chacón, a Catalunya Ràdio

La ministra de Defensa, Carme Chacón, en una entrevista a Catalunya Ràdio, s’ha mostrat partidària que els socialistes catalans tinguin més visibilitat al Congrés dels Diputats.

La ministra ha apostat per la fórmula plantejada pels alcaldes del PSC de Lleida, Àngel Ros, i de Sabadell, Manuel Bustos, “que permeti aquest més alt reconeixement i més alta visibilitat del grup parlamentari propi en decisions en què podem estar d’acord amb els nostres companys de la resta d’Espanya o en què no podem estar d’acord i, per tant, podem votar en contra”.

Sobre la reforma constitucional, Chacón ha dit que "m’hauria agradat sense lectura única, m’hauria agradat amb debat intern, m’hauria agradat amb reflexió pública, m’hauria agradat amb participació ciutadana. Tot això m’hauria agradat més, però no ha estat possible".

Sobre la possibilitat que Carme Chacón pugui assumir el lideratge del PSC, la ministra ha explicat que “això vindrà quan vingui. Això ara no toca. El que tinc clar és que tinc ganes de participar activament en aquest debat i en aquesta reflexió.”

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 Miquelrives@terra.es, Mataró, 10/09/2011 - 19:12

Ho sento noia els catalans ja et coneixem prou, els que varem votar PSC per creure amb els teus desitjos s´han esvait, no vulguis tornar amb la mateixa cantinel.la, ja no et creiem, ni a tú ni la resta dels 24 amics del PSOE(psc) a madrit

#12 angel, cardedol, 10/09/2011 - 18:03

llàstima que la chacón ha trepitjat el charcón

#11 Pimpollo, Vic, 10/09/2011 - 11:44

Chacón dixit: Cada vez soy menos nacionalista. Que esta impresentable sea "menestra" de defensa clama al cielo

#10 Pere, BCN, 10/09/2011 - 09:30

I perquè no veu votar diferent del PSOE i dels vostres aliats naturals, el PP, en la modificació de la constitució.

#9 Pepedro, Barcelona, 09/09/2011 - 22:41

Has arribat tard !