Publicitat
Política · 13 de Desembre de 2009. 14:55h.

Chaves qualifica Laporta de "victimista"

Assegura que el 13-D és "propaganda"

Chaves qualifica Laporta de "victimista"

Imatge d'arxiu de Manuel Chaves

El vicepresident tercer del Govern espanyol i ministre d'Administracions Públiques, Manuel Chaves, ha afirmat aquest diumenge sobre les declaracions del president del FC Barcelona, Joan Laporta, en què assegurava que "estan matant a Catalunya", que són "injustes" i que reflecteixen una actitud "victimista" que no representa els catalans. "El senyor Laporta diu això perquè té una cobertura mediàtica perquè és el president del Barcelona", ha afirmat.

També ha dit que les consultes que no estan fent a Catalunya sobre la seva independència "no tenen cap valor" i responen a actes de "propaganda política".

"Les consultes no tenen cap valor, ni consultiu ni vinculant, no tenen ni la validesa, ni la naturalesa, ni el nivell de referèndum. Són simplement actes de propaganda política", ha dit a la cadena Ser.

Chaves ha descartat que la iniciativa independentista estigui relacionada amb el retard del Tribunal Constitucional per dictar una sentència sobre l'Estatut de Catalunya. En aquest sentit, ha indicat que el Govern espanyol "sempre" ha considerat que es tracta d'un Estatut constitucional.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Josep, Terrassa, 13/12/2009 - 18:00

Allunyats de la realitat , aquests politics espanyols no han copsat el canvi de paradigma . La independencia no es per demà , peró es imparable ,no es pot anar contra els processos historics i la consciencia de la ciutadania.