Publicitat
Política · 17 d'Agost de 2013. 18:45h.

Cifuentes critica que Catalunya retalli en sanitat i inverteixi en ambaixades

La delegada del Govern espanyol a Madrid lamenta que l'Executiu de Mas prioritzi la "qüestió identitària"

Cifuentes critica que Catalunya retalli en sanitat i inverteixi en ambaixades

Cristina Cifuentes

La delegada del Govern espanyol a Madrid, Cristina Cifuentes, considera que "no té sentit" que Catalunya "retalli en sanitat, mentre inverteix en ambaixades a l'exterior".

En una entrevista a Europa Press que recullen diversos mitjans, Cifuentes ha apuntat que pot ser que per al Govern "la qüestió identitària" sigui "prioritària", però s'ha preguntat si "per als ciutadans de Catalunya" el més important és "la qüestió identitària o rebre una atenció sanitària de qualitat, sense retallades".

Per això, també ha qüestionat les queixes de Catalunya per l'objectiu de dèficit que se'ls ha imposat per a aquest any, per sobre del d'altres comunitats autònomes que, però, han gestionat de manera més "raonable".

En la seva opinió, encara hi ha marge de maniobra en la racionalització de la despesa, perquè "hi ha comunitats autònomes on encara es pot retallar molt més, no en serveis essencials, sinó en un altre tipus de coses".

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#20 guillem, bcn, 19/08/2013 - 12:21

Perquè si és veritat, que Catalunya envia masses milions d'euros a l'Estat que després no tornen. Però, i les prioritats de despesa de la Generalitat les compartiu? Sanitat, educació, tercer sector, ajudes social a retallar. Però i les empreses públiques i el número d'assessors i personal endollat?

#19 guillem, bcn, 19/08/2013 - 12:18

Tot el que volgueu però té raó. O no? La Generalitat no està invertint en la seva representació exterior? No està retallant en sanitat, educació i tercer sector? Pregunto.

#18 Jordi, Barcelona, 18/08/2013 - 17:10

Mireu #cosesdelBOE i flipareu en veure com malgasten els diners dels catalans amb tonteries.

#17 Moles, Les Ardennes, 18/08/2013 - 14:32

com l'apreta l'aguirre

#16 spansih, Madrid, 18/08/2013 - 14:21

1300 millones desaparecen cada año para engrasar la masa abrazafarolera mediatica del regimen soberanista.....esto no lo impone Madrid , lo decide Mas..por tan to estaria en su mano dejar vanguardias y ominiums y dedicarlo a cosas mas basicas