Publicitat
Política · 25 de Maig de 2012. 15:49h.

Cimera a Sant Feliu

Els catalanistes del PSC convoquen una trobada pel 30 de juny

Cimera a Sant Feliu

La presentació es farà al centre cívic La Fonteta

L'excandidat a primer secretari del PSC i membre de l'actual executiva, Joan Ignasi Elena, ha creat -juntament amb altres dirigents socialistes- un moviment renovador que es dirà 'Avancem!' i que es constituirà el 30 de juny a Sant Feliu de Codines, segons informa el diari Ara.

La cita tindrà lloc en aquest municipi perquè l'alcalde Pere Pladevall és un dels impulsors del moviment, i després perquè una de les característiques del moviment és demostrar que té una implantació arreu del territori, més enllà del cinturó de Barcelona.

Es preveu que unes 400 persones assisteixin a la presentació al centre cívic La Fonteta, entre militants del PSC i persones independents, i hi intervindrà, entre d'altres, Josep Antoni González Casanova.

Entre els promotors del moviment, a més de Pladevall, hi ha el mateix Elena i dos membres més de l'executiva: Fabian Mohedano, que prové del Moviment Laic i Progressista, i el periodista Jordi del Rio.

La majoria dels seus integrants són quadres mitjos o militants de base del PSC i persones d'esquerres de fora del partit o d'altres partits, perquè també han contactat amb gent pròxima a Iniciativa, Ciutadans pel Canvi o Esquerra, concretament de l'entorn de Joan Ridao.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 komunistorro, Barceloan, 25/05/2012 - 18:56

maragallistes sense carrec, obiolistes cabrejats...algun turista....uns 70 o 80 no ? carai.........i perque no foirme un partidet d´´ una punyetera vegada i deixen al PSC en pau? no estan en possessio de la veritat ? doncs segur que els votaran molts i molts

#3 kimet, bcn, 25/05/2012 - 18:27

PSC i catalanista es com dir blanc i negre tot al mateix temps.

#2 joan, manresa, 25/05/2012 - 16:38

tinu.)noblezas...,ensenyin el seu taranná catalanista i façin pinya a La Generalitat...,venen temps molt dificils ,pro en questió de dos anys podem veure cosses molt grosses i allavors no valdrá pujar al carro,sa de pujar abants ,quant el destí encare está per fer ,el tenim ambestit ,pro no fet

#1 joan, manresa, 25/05/2012 - 16:35

El Casal,16,30h.--Ya tarden...,encare que els sembli extrany,el poble de Catalunya está esperant quelcom del PSC en veure la situació que estem patint....,l'idea del PSOE i els seus "bufons"ya la sabem..,i no la volem....Senyors del PSC de Catalunya,espolsin la brossa i ensenyin las sevas (cont