Publicitat
Política · 1 d'Agost de 2010. 13:55h.

Cimera al Balmoral

Trobada entre Solidaritat i Suma Independència al marge de Reagrupament

Cimera al Balmoral

Santiago Espot, Uriel Bertran i Anna Arqué, a la sortida de la reunió al Balmoral

Representants de Solidaritat Catalana, la formació de Laporta, i de Suma Independència, que ha promogut la Conferència Nacional del Sobiranisme, han mantingut aquest diumenge una reunió a l'Hotel Balmoral a Barcelona per intentar arribar a un acord que permeti una candidatura conjunta abans de les properes eleccions, com mostra la foto.

En la trobada han participat Uriel Bertran i Anna Arqué per Solidaritat Catalana i Josep Manel Ximenis, de la CUP d'Arenys de Munt, i Santiago Espot, de Força Catalunya, per la Conferència, entre d'altres. No hi havia, en canvi, cap representant de Reagrupament. Cap dels assistents ha volgut fer declaracions a e-notícies a la sortida.

Publicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#57 Sociòleg del Look, Barna, 03/08/2010 - 18:13

Aquesta indepe se sembla més a la Cospedal o a una pija del PP de Serrano que a la clàssica indepe de concert dels Pets. M'aposto un ou que aquesta acaba militant a Convergència.

#56 y ahora con ustedes la sobada mentira de los impuestos, bcn, 03/08/2010 - 13:47

el de coches es municipal, el de basuras también y el de sucesiones / herencias es autonómico, y no hay más, no hay otros, en declaración IRPF una parte va directamente a la autonomía así que porfa oches no mientas, no pagas impuestos por ser català

#55 y ahora con ustedes la sobada mentira de los impuestos, bcn, 03/08/2010 - 13:45

Arnau Estanyol de Sant boi, los catalanes pagáis exactamente los mismos impuestos que cualquier otro español, calculado sobre nómina (el IRPF) y el IVA. difícilmente pagas inmpuestos abusivos cuando no hay otros más que esos, el de coches es municipal...

#54 Abilio Morales, Barcelona, 02/08/2010 - 23:43

No te esfuerces, Pagafantas, que igual acabarás en Entenza 65 bajos.

#53 comomuestar la foto... ¿pero qué muestra la foto?¿que salen o que entran?, bcn, 02/08/2010 - 23:04

como muestra la foto? la foto puede mostrar que se han jugado la cuenta a los chinos en un pierde paga, o que se han duchado después de hacer un trio ¡como muestra la foto!