Publicitat
Política · 7 de Gener de 2014. 11:30h.

Cimera socialista contra la consulta

PSC i PSOE intenten coordinar estratègies

Cimera socialista contra la consulta

Balmón, Rubalcaba, Navarro i Valenciano

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, i el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, presideixen la reunió que representants les direccions d’ambdós partits mantenen a la seu central del PSC a Barcelona aquest dimarts per pactar l'estratègia contra la consulta i donar contingut a la seva proposta de reforma federal de la Constitució.

Per part del PSC, a la reunió hi ha el primer secretari Pere Navarro, el secretari d'Acció Política, Antoni Balmón; el president de la Fundació Campalans, Miquel Iceta; el secretari d'Organització, Esteve Terrades; la secretària d'Igualtat, Imma Moraleda; la responsable de Cohesió Social del PSC, Eva Granados; i la secretària de Ciutadania i Societat Civil, Núria Parlón.

La delegació del PSOE la integren el secretari general, Alfredo Pérez Rubalcaba; la vicesecretària general, Elena Valenciano; el secretari d’Organització, Óscar López; el portaveu a la Comissió Constitucional del Congrés, Ramon Jáuregui; la secretària d’Igualtat, Purificación Causapié, i el secretari de Política Autonòmica, Antonio Hernando.

Valenciano i Rubalcaba

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#15 Baixllobregatí, Gavà, 07/01/2014 - 23:33

Conec personalment el Balmón, l'Iceta i la Moraleda, i si aquests han de ser els cervells del PSC, es pot considerar que el PSC és border line. L'únic que deu tenir un mínim d'intel·ligència i de formació és l'Iceta.

#14 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 07/01/2014 - 20:23

Pactar l'estrategia contra la consulta i donar contingut a la seva proposta de reforma federal de la constitució. I de postres tortell de xocolata amb mayonesa, escoltant nadales heavy metal.

#12 Gerard SíSí, 1640 Portugal Catalunya, 07/01/2014 - 14:07

"Catalanes míos, [...] os propongo el resucitar la gloria de vuestra nación y el nombre que tantos años ha está en olvido y que tanto fue el terror y la opinión común de Europa."

26 de marzo de 1626
Felipe IV

#11 Dionís, Caldes de M., 07/01/2014 - 13:45

Cimera?
Això és un Akelarre d'inquisidors conjurant-se contra la recuperació nacional de Catalunya.
A veure si deixem ja d'opinar i passem a informar.

#10 Sherlok, barcelona, 07/01/2014 - 13:14

Vol ser un missatge subliminat: els polítics, en començar una reunió sempre fan la pose rient feliços com si ja l'haguéssin acabada amb èxit. Deu ser perquè ja n'han assegurat les dietes, perquè pel motiu que convoquen reunons com ara aquesta, i pel que en treuen, més valdria que ploréssin.