Publicitat
Política · 6 d'Abril de 2017. 18:58h.

Cinquè atac contra Ciutadans a Lleida

Pintades de “feixistes” a la seu de la formació

Cinquè atac contra Ciutadans a Lleida

Pintada contra Ciutadans a la seu de la formació a Lleida

La seu de Ciutadans a Lleida ha estat objecte d’un atac vandàlic aquest dijous quan ha aparegut amb una pintada on es podia llegir: “Ciutadans, feixistes per negar el dret a l’autodeterminació!”. Segons ha explicat la formació taronja, aquesta matinada uns desconegut han llençat pintura i ous contra la façana de la seu del partit a la capital del Segrià.

Aquest és el cinquè atac vandàlic que pateix Ciutadans a Lleida i, segons ha informat el partit, ja ho han denunciat davant la justícia. La líder de C’s a Catalunya, Inés Arrimadas, ha escrit a twitter que “ni les amenaces, ni els atacs continuats faran que deixem de defensar els valors democràtics”.

El diputat lleidatà de la formació, Jorge Salvador, ha escrit a la mateixa xarxa social que “insultar, senyalar i amenaçar a qui pensa diferent a ells no és un bon camí. Avui això a Lleida, i demà?”. Per la seva banda, el diputat Matías Alonso ha manifestat que “assenyalar el dissident, a qui no combrega amb rodes de molí, és molt típic del feixisme i de qualsevol totalitarisme”.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, també ha condemnat a twitter el vandalisme contra Ciutadans. “Condemnem l'atac contra la seu de Ciutadans. En política la tolerància i el respecte han d’anar sempre per davant de tot”, ha afirmat Ros.

Façana de la seu de Ciutadans a Lleida

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Ros11, Zaragoza, 07/04/2017 - 17:25

Resulta chocante que esta noticia, importante, no salga en la televisión pública y sí que divulgue profusamente un sólo ataque a la sede del PP.

#18 André, San Theodoros, 07/04/2017 - 10:22

Hay que resistir frente a esta gentuza fascista, mafiosa e intolerante. Je suis Ciudadanos.

#17 oscar, barcelona, 07/04/2017 - 09:47

Ben fet! Els hi han escrit lo que realment son aquesta colla de nostalgics del franquisme.

#16 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 07/04/2017 - 09:31

Congressistes dels EUA viatgen a Barcelona per analitzar el procés amb Puigdemont.
Catalunya continua vagant per l'espai sideral...

#15 PQG , Metrópolis , 07/04/2017 - 09:17

Me parece que se olvidan de que lo que ellos quieren que se aplique es derecho a decidir, que es ese derecho que se inventó el astuta al saber que no podía ampararse en el derecho de autodeterminación