Publicitat
Política · 4 de Desembre de 2009. 10:48h.

Cisma al poble d'Oriol Junqueras

La portaveu d'ERC a l'Ajuntament és dirigent de Reagrupament

Cisma al poble d'Oriol Junqueras

Oriol Junqueras, en un acte a Sant Vicenç dels Horts

La direcció d'Esquerra insisteix en afirmar que no han notat cap fuga de militants cap a Reagrupament, però una bona mostra del que passa és el municipi d'Oriol Junqueras, Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat), on l'eurodiputat és també regidor del grup muncipal en un consistori amb alcaldessa del PSC, Amparo Piqueras.
 
En teoria l'esmentat grup municipal està format per quatre regidors d'Esquerra: l'esmentat Oriol, Junqueras; Imma Prat, que exerceix de portaveu; Jordi Soto i Francesc Rodríguez. Però Imma Prat no només és portaveu d'ERC a l'ajuntament  -i així consta al web municipal-, sinó que és també membre de la direcció de Reagrupament.
 
Durant l'assembla constituent de la formació de Joan Carretero el passat mes d'octubre, en efecte, va resultar escollida per al màxim òrgan i amb un bon resultat.  En una direcció de 18 membres, va ser elegida setena amb  509 vots. A més, és un bon fitxatge atès el seu currículm professional: llicenciada en Filologia Catalana (UB), Postgrau d’Assessorament lingüístic als Mitjans Audiovisuals (UAB) i Postgrau de Correcció i Qualitat lingüístiques (UAB). Té també el certificat K de correctora de català. Tècnica en normalització lingüística del Consorci per a la Normalització lingüística, amb tasques relacionades amb la nova immigració i amb la formació de formadors.

En declaracions a e-notícies, imma Prat ha afirmat que "a Sant Vicenç dels Horts no hi ha cap cisma. Els patriotes, allà, ens entenem bé. Compartim el mateix projecte local. Un projecte que espero que no s'hagi de trencar per culpa d'aquestes notícies". La regidora va ser escollida a les eleccons del 2003 després d’haver estat membre de plataformes locals en defensa del territori i d’assemblees locals de reivindicacions veïnals.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Albert, Perafort, 06/12/2009 - 16:49

Imma, des del primer moment tots els reagrupats confiem amb tu. Encara et recordo fent la presentació a l'Auditori, quins atributs!!!!!

#5 Emili, Gràcia, 06/12/2009 - 16:44

No tinc cao dubte que la Imma és el mmillor fitxatge de Reagrupament. Imma, Catalunya et necessita!

#4 Albert, Sant Vicenç dels Horts, 06/12/2009 - 14:10

E-noticies només sabeu fer titulars demagògics i periodisme groc. A Sant Vicenç NO hi ha cap cisma. Tots treballem pel mateix projecte municipal uns com a ERC, uns altres com a Reagrupament i la majoria com a independents. No busqueu merder on no n'hi ha

#3 Mariona, Sant Vicenç dels Horts, 04/12/2009 - 23:14

Visca el Reagrupament Indenpendentista!
Morin els Esquirols Resabiats de Catalunya!

#2 andreu, tarragona, 04/12/2009 - 17:13

L'únic problema que té esquerra és la seva direcció.