Publicitat
Política · 26 de Març de 2013. 13:40h.

CiU, a mata-degolla

Pelegrí acusa Rull de "sortir a mossegar" Duran

CiU, a mata-degolla

Rull, amb Duran, en una imatge d'arxiu

El secretari general d'Unió i conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí, ha acusat el secretari d'organització de CDC, Josep Rull, de "sortir a mossegar" Josep Antoni Duran i Lleida cada vegada que aquest es pronuncia sobre algun tema.

"Rull s'equivoca de destinatari de les seves crítiques. Nosaltres som lleials al pacte, a la federació, al programa electoral i al president Artur Mas", ha afirmat en una entrevista a Els matins de TV3.

El secretari general d'Unió també ha dit que les crítiques de Rull potser són perquè "no sé si participa en un concurs o en un joc de rol en el qual es donen punts per ficar-se amb el senyor Duran i Lleida".

D'altra banda, ha assegurat que la proposta de CiU a ERC i el PSC per entrar al Govern és "real, sincera i necessària per al país. "No és cap globus sonda, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#12 FERRAN, BARCELONA, 26/03/2013 - 20:24

Aquests de CiU, sempre jugant a la puta i la ramoneta; ara units, ara barallats, ara nacionalistes, ara, reginalistes, deprés; regionalistes i garantistes de la governavilitat de l'estat. algun cop, tota la federació, tindrà les coses clares, algun cop, es faran grans?

#11 Josep-Maria, Barcelona, 26/03/2013 - 19:54

A Madrid es deuen fregar les mans de satisfacció: un altre cop els catalans esbatussant-se entre ells (i millor si són del mateix partit o coalició); un cop més, els polítics nacionalistes fent el ridícul; una vegada més les amenaces dels catalans desfent-se com un terròs de sucre en aigua calenta.

#10 Ramon, Girona, 26/03/2013 - 19:08

Cal treure's de sobra en Duran. Si no es possible, millor trencar amb Unió. Les coses a CDC no aniran mes malament.

#10.1 Josep-Maria, Barcelona, 26/03/2013 - 21:11

Duran = Mas! Dues cares de la mateixa moneda.
Mas té la mà trencada a fer el contrari del que predica. Fa poc va muntar un gran show contra la corrupció; va convocar magistrats, etc., a un gran acte. Al mateix temps promovia un imputat i un condemat (!) de CiU a càrrecs de més nivell.

#9 Ramon, Catalunya (o el que queda), 26/03/2013 - 18:35

no entenc res de CDC, que pel que es veu, ha claudicat davant els espanyols d'unió i els altres, han rendit el país, i això serà terrible, al temps.

#8 joan, manresa, 26/03/2013 - 17:38

El Casal,17,30 h.--Oh CDC s'espolsa la caspa o perderá fins i tot las sevas siglas.Sí Unió no se sent identificada amb el proyecte sobiranista,dons vinga fora i a fer el seu camí.Lo que és inadmisible es asumir pactes amb la finalitat de frenar-los i fer els nostres proposits.,L'encax amb Espanya