Publicitat
Política · 27 d'Abril de 2009. 12:02h.

CiU acusa al PSC de "botiflers"

Macias afirma que el finançament incomplirà l'Estatut "amb el vot disciplinat dels 25 socialistes"

CiU acusa al PSC de "botiflers"

Pere Macias

El portaveu adjunt de CiU al Congrés, Pere Macias, ha manifestat en el seu bloc que l'acord de finançament "malauradament, no sembla que pugui fer-se de forma respectuosa amb els continguts de l'Estatut. No tant sols per les xifres de majors ingressos que se’n derivaran, sinó, sobretot, per no donar resposta a les qüestions claus del sistema que Artur Mas li va arrencar a Zapatero: el principi d'ordinalitat o fórmula per a garantir que Catalunya, pagant molt més, no quedi relegada, en la capacitat de compra de les seves famílies, per sota de la majoria de regions espanyoles, no es podrà complir. I, en conseqüència el paorós dèficit fiscal no es veurà disminuït en cap proporció significativa".

"L’acord, essent dolent, serà presentat com magnífic: des del carrer Nicaragua ja s’estan movent els fils: primer cal menystenir el paper de CiU en els anteriors acords de finançament, per poder presentar una manipulada comparació en favor de l’acord actual. Ara, tots els esforços de la colla mediàtica habitual van en aquesta direcció".

"Després vindrà la segona fase, consistent en recavar opinions favorables per part de tots aquells que deuen favors a un o altre govern socialista i, fins i tot, per part dels qui no els deuen rés però que seran convenientment amenaçats...És l’estil inconfusible d’aquells qui fa un anys parlaven del PP com l’enemic total i, ara, en són els seus fervents aliats al País Basc i a Madrid".

"Si! al Congrés dels Diputats, on l’objecte de l’aliança va ser, la darrera setmana, carregar-se la representativitat dels sindicats agraris catalans perquè no reuneixen la jacobina categoria d’estar presents a més de 9 comunitats autònomes".

"I, on cada setmana, en una o altre llei, veurem alinear-se, uns i altres, en defensa de les posicions més espanyolistes, amb el vot disciplinat i amatent dels 25 socialistes catalans. Tornem als llagoters... Per si algú no sabia què vol dir aquesta paraula, us ho traduiré: un llagoter és un pilota, un adulador...I, a més, llagoter rima amb botifler...", conclou

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 sulfuro sulfuro, Barcelona, 27/04/2009 - 23:22

Si fuera CiU el que estuviera ordeñando la misma cantidad de las ubres del Estado, Macías estaría cantando el magnífico resultado previsto.
Los del PSC son traidores por partida triple: Traicionan a España, a los catalanes y a sus
aliados nacionalistas

#6 joan, badalona, 27/04/2009 - 21:47

Vès quina novetat! s'han passat la vida dient-ho, ja que onsideren que Catalunya els pertany. Aquestes coses ja les té el nacionalisme, vull dir això d'estigmatitzar els que no pensen com volen els nacionalistes (els que siguin)

#5 Cudmderry, Barcelona, 27/04/2009 - 15:43

Pitjor ERC que per la menjadora és capaç de justificar-ho tot. El Carod ja diu que plegar del govern per un mal finançament seria un acte de covardia.

#4 Roger, Can Pixa, 27/04/2009 - 14:40

Dir que el PSC és un partit botifler és com dir que al mar hi ha aigua salada. Però que això sigui cert no vol dir que sigui un bon moment per donar per fet que el finançament no complirà l'estatut. No més divisions abans d'hora.

#3 ton, sallent, 27/04/2009 - 13:27

sr. Macias, estic d´acord gairebè en tot el que diu, peró que faràn vostés d´aquí en endavant. Ens estaràn dient mentides i només es lamentaràn. A que esperan per actuar, el temps s´acaba no ho oblidi.