Publicitat
Política · 26 d'Agost de 2008. 09:42h.

CiU acusa el govern espanyol de "prendre el pèl" a Catalunya

Josep Sánchez Llibre creu que "la única possibilitat és que CiU lideri la unitat catalana"

CiU acusa el govern espanyol de "prendre el pèl" a Catalunya

Sánchez LLibre, durant l'entrevista

El portaveu de CiU en el Congrés, Josep Sánchez Llibre, ha manifestat en una entrevista a Els matins de TV3 que "ICV ha fet el ridícul amb l'acord amb Zapatero", i ha considerat que "la última Diputació permanent va ser un espectacle lamentable, vam poder comprovar com es van barallar les tres forces del tripartit. Espero que no es torni a repetir". El dirigent nacionalista ha lamentat que "ens estan prenent el pèl", a més de remarcar que "la única possibilitat és que CiU lideri la unitat". "Ja és trist que tot això passi per fer que compleixin la llei", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Juanito, Barcelona, 26/08/2008 - 21:23

Matizo, el pelo se lo tomarán a los convencidos en eso del catalanismo (un aprox. 33% de los catalanes que votaron el Estatut). Al resto, no creo, pues supongo que tendrán un poco de personalidad y no se dejan aborregar.

#6 Sergi Alzuria, Barcelona, 26/08/2008 - 19:48

És evident que s'enfoten dels catalans: AVE, Renfe Rodalies, Castell de Montjuïc, Estatut, Finançament, Aeroport, el català a Europa, les matrícules dels cotxes... és ridícul negar-ho per ho evident que resulta.

#5 Inxènius, Barcelona, 26/08/2008 - 18:38

Doncs sí, i no és només una presa de pèl als catalans, és una estafa a tots els ciutadans espanyols (també andalusos, extremenys, asturians o d'on sigui) que viuen a Catalunya i que són sistemàticament maltractats.

#4 joan, manresa, 26/08/2008 - 16:59

jejejej.Son tans els comentaris que se senten aquí a la taula .¡Vinga va cap a la partideta..!.Senyors de CiU,fot anys i anys que ens prenen el pel,i la veritat,i amb dol haber-ho de dir,amb partits de casa com CiU i ERC,no els costa gaire,ni un bufeg

#3 jaume, Roses, 26/08/2008 - 16:41

Els espanyols tenen la paella per el manec, i per les bones no el deixaran anar mai, pregunteu als vascos.