Política · 14 d'Abril de 2015. 19:04h.

CiU acusa el ministre Fernández Díaz de ser “un covard”

Turull diu que la seva “obsessió malaltissa amb el procés li fa dir bestieses”

El portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull, ha afirmat que el ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, és “un covard i un inconscient”. “Que la seguretat de l’Estat estigui en mans d’un covard és un perill públic”, ha afegit.

Turull es referia així a la darrera polèmica sobre Nous Catalans, la sectorial d’immigració de CDC, però també a “informes falsos” en referència a la UDEF o els presumptes diners de Xavier Trias a l’estranger, que al final es va demostrar falsa.

El portaveu de CiU ha manifestat també que Fernández Díaz “sempre apaga el foc amb benzina” i que la seva “obsessió malaltissa amb el procés li fa dir bestieses”.

Quan e-notícies li ha preguntat si era normal que el portaveu d’un grup parlamentari li digués “covard” a un ministre, Jordi Turull ha insistit que “políticament, sí”.

Una imatge de Jordi Turull al Parlament
Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#24 Carlos Gomez, Bcn, 15/04/2015 - 13:31

Aquest pobre recogepelotas no es mes que un aspirant a substituir al Conseller de Propaganda, Insults i Subvencions l ´irrepetible senyor Quico, amo absolut de les ones de radio, televisio i premsa escrita a preu d´argumentari matinal
Pero es ben segur que no jugara mai cap Open de res, ni d´amateur

#23 josep, Tarragona, 15/04/2015 - 08:58

La foto de Rull, Turull, Homs y Mas ya están en el museo de CiU como los que hundieron el partido.... Enhorabuena señores!!!

#22 guillermet, l\'Ampolla, 15/04/2015 - 08:47

És cert que el Procés ha deixat tocats de l'ala a més d'un i el Ministre potser sigui un dels quals. Però el Turull s'hauria de preocupar més de l'estat de salut del Mas que des de que va encetar lo melò del Procés actúa com si tingués les facultats mentals alterades. I això és més perillós.

#21 moianes, Moià, 15/04/2015 - 08:35

No doneu lliçons lliçons de covardia des de CiU doncs sempre que parlem d'independència us cagueu a les calces

#20 Carlos Gomez, Bcn, 15/04/2015 - 03:27

Este infeliz, este pobre hombre portavoz de lo que quiera decir que es, no es mas que una muestra mas de la decadente fauna politica que ha estado manejando este negocio al que llaman su pais como lo que son, unos indigentes politicos y unos delincuentes confesos.
Quin abisme ens espera.