Publicitat
Política · 24 d'Agost de 2010. 14:25h.

CiU acusa el PSC de "publicitat enganyosa"

Madí: "totes les dades són dades incorrectes o volgudament manipulades"

CiU acusa el PSC de "publicitat enganyosa"

Madí i Ortega, durant l'acte de presentació de la precampanya de CiU

El director de campanya de CiU, David Madí, Madía ha acusat el PSC de fer "publicitat enganyosa" en contraposar dades dels governs de CiU amb els del tripartit. "Totes les dades són dades incorrectes o volgudament manipulades, i es tracta d'un cas de publicitat enganyosa molt clara", en referència a la precampanya electoral posada en marxa pel PSC.

En declaracions a l'ACN, Madí també ha detectat un "component de campanya vergonyosa", ja que "s'amaguen les sigles del PSC" i s'opta només per parlar de Montilla. En el cas de la federació, es parla de CiU, però no d'Artur Mas, com si els socialistes no volguessin comparar els dos candidats o les dues sigles.

El director de campanya de CiU també s'ha dirigit al president de la Generalitat per demanar-li que actuï amb "elegància democràtica" perquè tots els partits estiguin en les mateixes condicions, és a dir, sabent ja quan seran les eleccions. "El PSC ja està posant les seves tanques de precampanya i no deixa de sorprendre, perquè la resta de mortals no coneixem la data, cosa que ja seria hora", ha apuntat.

I és que Madí ha remarcat que s'ha de respectar la potestat presidencial de decidir la data electoral, i més en un cas d'eleccions anticipades. Però tenint en compte que el marge ja és molt limitat, el convergent ha opinat que Montilla hauria "d'observar una regla no escrita d'elegància democràtica i electoral", fent pública d'una vegada la data de les eleccions. "Però sembla ser que aquesta elegància democràtica no forma part del credo de Montilla, i això farà que el seu partit jugui amb avantatge", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Joaquim, Barcelona, 25/08/2010 - 13:55

A veure, el que diuen és cert. El que no diuen és que la majoria del que s'exposa en la campanya ho ha aconseguit Esquerra, i no pas el PSC. És més, s'ha aconseguit malgrat CIU i malgrat el PSC!!! Visca catalunya.

#7 Joan, BCN, 25/08/2010 - 13:53

El de la publicitat enganyosa és el mateix del vídeo de les darreres eleccions? I els del PSC són els mateixos que a Madrid ens han fet quedar com uns campions? Ni els uns ni els altres, prou de mentides. Per l'únic canvi real: la independència!

#6 xavier, martorell, 24/08/2010 - 22:31

pero com pot parlar aquest tipus de publicitat enganyosa si no ha dit una veritat des de que es va deslletar?

#5 Vicenç Ramoneda i Ullar, Sentmenat, 24/08/2010 - 21:59

Com pots acusar al PSOE d'enganyar a ningú? Com t'atreveixes? Ells mai han enganyat a ningú. En tot cas, algú s'ha deixat enganyar per a ells!

#4 Núria, Reus, 24/08/2010 - 20:23

Déu meu, quin parell els de la foto. Ni aquests, ni aquells. Visca Catalunya Lliure.