Publicitat
Política · 20 de Gener de 2013. 19:32h.

CiU acusa el PSC d'utilitzar "tots els mecanismes" per evitar l'acord

Rull crida els socialistes catalans a fer un exercici de "responsabilitat i generositat" amb la Declaració de Sobirania

CiU acusa el PSC d'utilitzar "tots els mecanismes" per evitar l'acord

Rull, a la Fira de l'Oli de Les Garrigues

El secretari d'organització de CDC, Josep Rull, ha afirmat aquest diumenge a la Fira de l'Oli de les Garrigues que el PSC està utilitzant "tots els mecanismes" per evitar que la Declaració de Sobirania, que dimecres votarà el Parlament de Catalunya, "surti endavant amb el màxim suport possible" i ha demanat “molta responsabilitat a totes les forces polítiques”.

En declaracions a la Fira de l'Oli de Les Garrigues, el dirigent convergent ha recordat que “des de CiU hem fet tots els possibles per tal que l’acord de dimecres sigui el més ampli, però tenim la sensació que determinades formacions, i ens adrecem directament al PSC, estan utilitzant tots els mecanismes per no fer viable un acord ampli. Per tant fem aquesta crida a la generositat i a la responsabilitat i a entendre que el país ens demana respostes molt sòlides per fer front a la crisi i que la sobirana és una eina fonamental per afrontar aquesta crisi econòmica”.

Així mateix, Rull ha incidit en el fet que “el poble de Catalunya, en les darreres eleccions, ens va fer un encàrrec clar i explícit: que Catalunya decideixi el seu futur en termes de legalitat, diàleg i consens i nosaltres no podem renunciar a aquest encàrrec en la línia d’exercir  el dret a decidir per a garantir el progrés i el benestar de Catalunya”.

Rull ha emfatitzat que aquest debat “està molt vinculat al dia a dia de la gent; el que farà aquesta setmana el Parlament de Catalunya està vinculat a la capacitat de garantir l’estat del benestar i la prosperitat del país i, en uns moments d’altíssim nivell de patiment dels ciutadans, no és un debat abstracte”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 BEJOTA, bcn, 21/01/2013 - 20:41

Les discrepàncies entre Govern i Generalitat perjudiquen l'economia catalana
Un documentat estudi encarregat per La Caixa destaca que les desavinences entre la Generalitat i el Govern central perjudiquen l?economia catalana.

#7 pepe, andorra, 21/01/2013 - 13:04

vaya cazurros, pues no haber convocado elecciones, con 62 diputados se podría haber proclamado la secesión unilateralmente, pero claro, aquí se trataba de un farol por la pasta y ha pasado lo q ha pasado.

#6 angelito, barcelona, 21/01/2013 - 11:59

Rull ya se encargó de que el altísimo nivel de sufrimiento de los ciudadanos no afectara a su mujer, a la que colocó de asesora en la Generalitat, abonándose por anticipado al derecho a decidir.

#5 Marc3, Barcelona, 21/01/2013 - 11:30

i el Kropro no diu res aqui? de que a Catalunya estem podrits blablabla? eooo!

#3 lot, lleida, 20/01/2013 - 20:58

PP, ciutadans i psc la mateixa m- - - a és