Publicitat
Política · 31 de Març de 2009. 09:48h.

CiU acusa els anti-Bolonya de ser "absolutament marginals"

La federació nacionalista demanarà a Montilla que "retiri les competències a Saura"

El portaveu de CiU al Parlament, Oriol Pujol, ha estat entrevistat a Els Matins de TV3, on ha reconegut que "és difícil demanar la dimissió de Saura. Montilla no el pot cessar. Però li demanarem que li retiri les competències". "Olmos no és el culpable, és un cap de turc, els responsables són Saura i Montilla", ha afegit.

El dirigent nacionalista considera que "el rerefons ideològic de Saura i la seva trajectòria han acabat apareixent". En aquest sentit ha lamentat que "hem atorgat el país en mans d'una gent que mai ho havien considerat prioritari". "El preu del segon tripartit va ser donar a ICV la conselleria d'Interior", ha dit.

D'altra banda, Oriol Pujol ha assegurat que "Bolonya és una gran oportunitat, s'obrirà tot el mercat de la Unió Europea". També ha criticat la conselleria d'Universitats, que encapçala el republicà Josep Huguet, atès que "a base d'escoltar posicions marginals, absolutament marginals, d'una gent que representen ben poca cosa, ens hem deixat portar per ells. Els responsables d'Universitats no han escoltat la majoria silenciosa a favor de Bolonya".

Anti-Bolonya, a la Gran Via
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 moga, Les Franqueses, 01/04/2009 - 11:43

mira Manel de Sabadell. No discutiré la trajectòria professional d'una persona que amb 27 anyets es cataloga a si mateix com a "CAP del gabinet tècnic del seu pare". Només et diré que jo amb 14 anys treballava de matricer per pagar-me els estudis

#8 Ciutadà, Barcelona, 01/04/2009 - 00:57

Ara que tots els politiquets de torn, s'afanyen a desmentir els fets. Que es pensen que farem.
Doncs seguir explicant a tothom que Bolonya es un gol com una catedral.
Per a dubtes
www.bolonya.org.

Salut i sort.

#7 Manel, Badalona, 31/03/2009 - 14:47

Amb referèndums guanyats en contra de Bolonya per més del 90% a quasi totes les universitats del país. Una marginalitat ben cuirosa.

#6 di manel,, lleida, 31/03/2009 - 12:58

Va manel responde, la''CURIOSIDAD'' se esta contagiando, aumenta el interes por la respuesta.

#5 Encuriosit, Barcelona, 31/03/2009 - 12:45

Moga (Sabadell):" ...mentre treballava a la vegada a una veterinària?" Què vols dir? Que se la tirava mentre estudiava??