Publicitat
Política · 5 de Febrer de 2015. 10:01h.

CiU acusa la comissió del cas Pujol de no treballar

Turull també retreu a ERC “col·laborar en l’assetjament” al sobiranisme

El portaveu parlamentari de CiU, Jordi Turull, en declaracions a Els Matins de TV3, ha assegurat que la comissió del cas Pujol “no treballa el que hauria de treballar”. En aquest sentit el dirigent nacionalista ha criticat “el ritme” de l’esmentada comissió, així com els “càlculs” que fa l’oposició, com ara voler que Mas comparegui l’últim.

“Aquesta comissió s’està recreant més en el problema que en buscar solucions, que és el que la gent vol. No es vol arribar al fons del tema”, ha lamentat, a més de qüestionar que “ara el senyor Fernàndez juntament amb d’altres partits fan una proposta dient que no vinguin tots aquells que abans eren tan imprescindibles perquè la comissió tingui sentit”.

Turull ha assenyalat que “hi veig més interès de desgast mediàtic cap a CiU i Artur Mas” que no pas de solucionar la corrupció. També ha desmentit el president d’ERC, Oriol Junqueras, que va assegurar que tenia el compromís de Mas de comparèixer. “No és veritat que Mas tingués el compromís, no sé d’on ho ha tret, Mas ja ha comparegut davant del ple”, ha afirmat.

El portaveu de CiU considera que des de l’Estat “volen posar en tela de judici tot el que té a veure amb el president Mas i amb el procés. Col·laborar amb això no hi estem d’acord. Alguns estan convertint la comissió en un plató de televisió d’assetjament contra tot el que significa el sobiranisme. Nosaltres col·laborar amb això no creiem que sigui el més oportú”.

Turull, a TV3
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 Carlos Gomez, Bcn, 06/02/2015 - 12:36

Y de nuevo este sacristan demonizando a los infieles y presumiendo de tener la llaves del infierno y acusandolos de pretender descubrir perversamente el alcance de la corrupcion del regimen.
Podria sobreestimular la productividad de los parlamentarios con un 3% de plus e indulgencias en Itaca

#8 Pere, Lleida, 05/02/2015 - 21:04

¿Algú em sabria explicar quina és la diferència entre els diners deixats pel pare d'en Pujol a Andorra i els que va dipositar el pare d'en Mas a Liechtenstein?

Esperem que algú de la comissió pregunti al sr. Mas. Pel bé del país.

#7 narcisa, independència independènCiU, 05/02/2015 - 17:23

el que sí sabem segur que no ha treballat mai és el M.H. Xoriço... no ha pencat de res, ni tant sols de metge, suposant que acabés la carrera i estigui col.legiat... ara bé, fer mans i mànigues, números de màgia i tants per cents amb els (nostres) calés això sí que ho feia desgraCiUadament bé.

#6 Raquel Martín Serrano, Viladecans, 05/02/2015 - 12:16

quizás sería más fácil establecerlos. Dejo a las suspicaces mentes que leen el por qué o por qués. Algunos de letras saben mucho y otos de números. Incluso de letras y números. Incluso había un programa cifras y letras en TVE que no se aún lo emiten.

#5 Raquel Martín Serrano, Viladecans, 05/02/2015 - 12:15

esto habría que ponerse de acuerdo o no, de sus miembros sobre que número pactar el porcentaje, es decir como una clausula suelo de una hipoteca bancaria y una techo. Si participará o participase miembros de la federación gobernante actual, déjenme presuponer que el acuerdo de dichos emolumentos