Política · 17 de Desembre de 2008. 15:31h.

CiU acusa Saura d'actuar "sense ètica i amb immoralitat"

La federació demana "responsabilitats polítiques al més alt nivell"

CiU acusa Saura d'actuar "sense ètica i amb immoralitat"

Felip Puig, en una imatge d'arxiu

El diputat de CiU, Felip Puig, ha demanat "responsabilitats polítiques al més alt nivell i que es deixi d’utilitzar el cos de Mossos d’Esquadra en benefici dels interessos d’un partit i del senyor Saura”. En declaracions al Parlament de Catalunya, Puig ha constatat que, en contra del que han dit portaveus del departament, “no va ser ni una recomanació, ni una informació, sinó una instrucció amb caràcter imperatiu”. Per ell, “aquest fet insòlit, inèdit i impropi d’un país seriós, posa en entredit el prestigi d’aquest cos i és un perjudici per la serenitat dels dirigents dels mossos”.

Segons el dirigent nacionalista, la política que segueix el Conseller Saura al capdavant del departament, “és una manca de recolzament permanent, una política irresponsable i una manca de defensa i desconfiança cap al cos”. Utilitzen “una política sense lideratge polític i institucional” i el conseller Saura “exerceix sense ètica i amb immoralitat”.

“Aquesta és la gota que fa vessar el got”. És per això que Puig ha reclamat que el conseller Saura “assumeixi les seves responsabilitats polítiques” i ha demanat que “les coses canviïn”. “Aquest és un episodi que hauria de fer reflexionar i prendre decisions”.

Tot i això, el diputat de CiU no creu que el Govern i el seu President sigui "sensible" a aquestes peticions. “Lamentablement em sorprendria que el President Montilla prengués una decisió així” però si no ho fa, “assumeix que s’utilitzi la policia amb caràcter partidista”.

Felip Puig ha aprofitat per “renovar el compromís de CiU amb els ciutadans de Catalunya i la seva seguretat” i ha garantitzat que “en un futur, la policia de Catalunya recuperarà el prestigi, la confiança i la credibilitat que el tripartit, i sobretot el Conseller Saura, ha afeblit”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 F.M., Lleida, 17/12/2008 - 22:14

La policia s'intenta utilitzar de manera partidista, però la resta de funcionaris també. Quan manaven els del senyor Puig ja anava igual. Aquesta és la Catalunya que ha construït el tetrapartit.

#5 sulfuro sulfuro, Barcelona, 17/12/2008 - 20:58

Decir sin ética y con inmoralidad es un tanto redundante.
Aun así Puig queda corto remachando la frase al tratarse de un Saura que llena sus actos políticos a base de ordeno y mando y luego lo niega y luego se ve que antes se coje al mentiroso que...

#4 Pol, Barcelona, 17/12/2008 - 20:32

Silvia una recollida de signatures i en Saurai en Boada a casa ! això s'en diu iniciativa popular.

#3 Silvia (Prou Saura, JA), CAT, 17/12/2008 - 19:44

Potser caldria fer un recull de signatures per tal de que el fotin fora, pero ben en fora, que no torni mai mes. Segur que en poques hores n'hi haurien a mils. Amb aquest tarat d'en Saura, al final ens cobrara dret a pernada i tot. Saura fora ara mateix

#2 Laura, Barna (Gracia), 17/12/2008 - 16:37

Ara com que la Mallol ja no l' escolta ha de manar als mossos que fagin d' oients i que aplaudeixin els seus afers.