Publicitat
Política · 12 de Juliol de 2012. 12:51h.

CiU admet el "risc" del pacte fiscal

"Deixes de tenir la cobertura estatal i et quedes a l'intempèrie"

CiU admet el "risc" del pacte fiscal

Pujol, Duran, Mas i Mas-Colell durant la cimera

El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, després de la reunió sobre el pacte fiscal, ha manifestat que "cal treballar sobre el document que ha presentat el Govern, amb el que CiU hi està d'acord".

Tot i això, ha advertit que "el pacte fiscal és un model de risc, en funció de l'evolució econòmica del país. Deixes de tenir la cobertura estatal i et quedes a la intempèrie". "Acceptem totes les conseqüències, perquè el carrer ho vol", ha manifestat en aquest sentit.

Duran també ha considerat que "la solidaritat no pot ser indefinida" i ha anunciat que "a partir d'avui s'obre una nova etapa". També ha recordat que "avui no era un dia de negociació, hem presentat el document i els grups polítics hi presentaran esmenes".

El secretari general de CiU ha afirmat també que "no serveix de res dir si som optimistes o no, però ganes en veig. Tothom està d'acord amb que el que hi ha no serveix".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 ariadna, Barcelona, 14/07/2012 - 02:43

Amb el fracàs cantat d'obtenir d'España "la clau de la caixa" pujarà l'opció de l'estat propi. Això és tot el que donarà de si el pacte fiscal. Si Ciu no es veu en cor de gestionar-ho caldrà fer eleccions.

#10 iñigo, salou, 12/07/2012 - 23:20

Vamos que ya España no roba, que no es tal el deficit fiscal, que si no es así el dia que gastemos plan tripartito ....... España no ayudara, caramba, caramba, ya nos hemos caido del caballo ?

#9 Paco, San Baudilio de LLobregat, 12/07/2012 - 18:38

Atención: Cangeeeeloooo!!!

#8 ccc, bcn, 12/07/2012 - 16:15

el que diu, basicament és q potser sortim perdent. Deuen haver fet els càlculs be.

#7 Albert, Girona, 12/07/2012 - 13:59

Aquesta proposta de pacte fecal no pot ser bona, si la presenta el major vividor de la política catalana i màxim representant del lobby del "puente aereo" i Anem malament, molt malament