Publicitat
Política · 12 de Març de 2014. 19:24h.

CiU al tripartit: “No creuen que van estirar més el braç que la màniga?”

Meritxell Borràs recorda el “Feng Shui” de Saura quan estava al capdavant d’Interior

CiU al tripartit: “No creuen que van estirar més el braç que la màniga?”

Borràs, durant el ple

La diputada de CiU, Meritxell Borràs, ha preguntat a les formacions que integraven el tripartit si “no creuen que van estirar més el braç que la màniga?”. Així, ha criticat algunes mesures d’aquell govern, durant el ple contra la pobresa que s’ha celebrat aquest dimecres al Parlament.

Borràs ha respost així a les crítiques d’altres formacions, segons les quals el Govern no ha fet res per millorar la situació de molts afectats per la crisi. "Els altres grups s'han centrat en el retret i no a buscar acords i solucions”, ha considerat abans de dir que “això no és el que les entitats esperaven”.

En aquest sentit s’ha referit al tripartit i els ha dit: “no creuen que van estirar més el braç que la màniga?”. També ha recordat algunes mesures polèmiques del govern del PSC, ICV i ERC com el “Feng Shui” en alguns despatxos quan Joan Saura era conseller d’Interior.

D’altra banda ha replicat que “no poden dir que el Govern no fa res. El Pacte per a la Infància té un valor i és important perquè lluita contra la pobresa”. "Els recursos són limitats, i és amb aquests que hem de donar resposta a les necessitats”, ha comentat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 josep, barcelona, 15/03/2014 - 10:59

Jo que vaig treballar de secretari d'alt càrrec a l'etapa anterior al tripartit li podría explicar moltes coses sobre les "corrupteles" a aquesta senyora i de com es fèien servir mols diners per part de Consellers i Secretaris Generals, una vergonya que n'oblidaré mai.....comencin per reconèixer-ho.

#6 Marta Torns, L'Hospitalet, 13/03/2014 - 16:58

Potser algú li ha de recordar a aquesta senyora les seves factures de mòbil de més de 900 euros mensuals a càrrec de l'ajuntament de L'Hospitalet

#5 Juan, Terrassa, 13/03/2014 - 12:15

Ellos estiraron el brazo y abrieron los bolsillos,pero vosotros fuesteis complices necesarios en el parlament y en todos los ayuntamientos donde erais oposici?n, por no denunciarlo por lo que deberiais de ir todos a la carcel por el expolio social al que ghabeis llevado a Catalunya

#4 Pepet, Sabadell, 13/03/2014 - 08:27

Cal recordar que ERC formaba part d'aquest nefast TRIPARTIT, que va deixar uns deutes que encara estaràn pagant els nets dels nostres nets. No sé com administren casa seva, pero d'administrar un Govern han demostrat que no en tenen ni idea. Xarlatans de fira i para de contar.

#4.1 Terraxa, Terrassa, 13/03/2014 - 09:54

És ben veritat, doblar la despesa pública en 7 anys és una aberració, però també podem dir que l'oposició no va fer bé la seva feina, hauria hagut de denunciar el que passava a crits, era la seva responsabilitat.
El mateix va passar amb ZP a Madrid, l'oposició no ho va denunciar.

#3 Quatripartit, vs Tripartit, 13/03/2014 - 08:23

el Quatripartit Independentista (CIU - ERC - ICV - CUP) criticant-se parcialment a sí mateixos (ERC - ICV - PSC)