Política · 4 de Juliol de 2012. 20:05h.

CiU 'amenaça' amb investigar la sanitat del PSC

La diputada Laïlla també recorda al PPC que "això no és València"

CiU 'amenaça' amb investigar la sanitat del PSC

Laïlla, durant la seva intervenció

CiU ha amenaçat amb investigar la sanitat del PSC, durant la sessió d'aquest dimecres en la qual s'ha aprovat -amb els vots de tota l'oposició i l'abstenció de CiU- la creació d'una comissió d'investigació sobre la gestió de la sanitat pública catalana, a proposta del PSC, i arran de les informacions sorgides sobre presumptes casos d'irregularitat en aquest àmbit.

La diputada de la federació nacionalista, Maria Assumpció Laïlla, ha afirmat, en al·lusió als socialistes que "nosaltres sí que permetrem el tràmit a aquesta iniciativa en la qual vostès per la seva proposta volien parlar del Consorci de Salut de la Selva, de la Fundació Privada de Gestió Sanitària, de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, sobre les relacions entre el Servei Català de la Salut i el Consorci Sanitari i Social de Catalunya, el Grup Serhs, Innova i CCM Estratègies de Salut".

"D’acord, però nosaltres també voldrem parlar del SEM, voldrem parlar de l’Hospital de Reus, del Moisès Broggi, del Consorci Sanitari Integral, del Consorci de Terrassa i de la Fundació Sant Llàtzer, de l’Hospital de Puigcerdà, etcètera. De molts temes que també la legislatura passada, des de Convergència i Unió que estàvem a l’oposició, ja en vam anar parlant al llarg de tota la legislatura", ha afegit.

Laïlla també ha mantingut una picabaralla verbal amb el PPC, arran de les acusacions d'Eva García als nacionalistes en la seva intervenció. "Alguna cosa fa olor de podrit en uns òrgans de govern del sistema sanitari que semblen els convidats de pedra en una festa que se'ls ha acabat", ha afirmat García, la qual també ha lamentat que es parli del "Madrid o Espanya ens roba quan el lladre és a casa" i, en aquest sentit, ha citat "el 3% o Fèlix Millet".

Davant aquestes crítiques i d'altres també dirigides al PSC, la diputada nacionalista Laïlla ha etzibat a García: "no es preocupi, això no és València", en referència a presumptes irregularitats en aquesta autonomia, que governa el PP.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 Gerard, Barna, 05/07/2012 - 19:38

Doncs que l'investiguin, neteja a fons i tots els que s'hagin endut encara que sigui un boli Bic Cristal del Parlament, al carrer. ja n'hi ha prou d'amenaces entre clans i de tapar-se les vergonyes. Que s'investigui absolutament tot. Ni tan sols són conscients de la imatge que reflecteixen.

#7 jjajajajaaaaa, Barcelona, 05/07/2012 - 09:39

No Laïlla no es Valencia es bastant pitjor

#7.1 Gerard, Barna, 05/07/2012 - 19:42

Pitjor que València no crec que hi hagi res, ni el sud d'Itàlia. I això que encara no sabem ni la meitat de coses. Ara bé, es veu que s'han proposat imitar-los i si s'hi esforcen tant finalment ho aconseguiran.

#6 ccc, bcn, 05/07/2012 - 03:23

increible, ells mateixos fan la llista. Només cal investigar els q uns i els altres demanen i arreglat. Clar q potser trobem q causa el dèficit, els lladres i les seves maniobres per amagar-se.

#5 jajajjajaaaa, Barceloan, 04/07/2012 - 22:44

CORRUPCION Y UNION SOEMPRE TIENE PROBLEMAS PARA INVESTIGAR LAS AGUAS PUTREFACTAS

#4 jajajajjajaaa, Barceloan, 04/07/2012 - 22:41

la diferencia es que va ser el propi PSC el que va dir que Geki declares en canvi CIU es veu que te coses a amagar