Publicitat
Política · 6 de Novembre de 2008. 19:10h.

CiU censura Carod pel germà

La federació demana "sentit d'Estat per sobre de la família"

CiU censura Carod pel germà

Carod, amb Roser Clavell, secretaria d'Afers Exteriors

Carles Pellicer, diputat del grup parlamentari de Convergència i Unió, ha censurat el conseller de la Vicepresidència, Josep Lluís Carod-Rovira, pel nomenament del seu germà Apel·les Carod-Rovira com a delegat de la Generalitat a França. Pellicer ha retret a Carod que en aquest nomenament “hagi prioritzat criteris familiars sobre criteris d’eficàcia. Quins mèrits acredita més enllà del seu cognom? Quins criteris d’experiència té per exercir aquest càrrec?”, ha preguntat el diputat nacionalista. Pellicer ha afirmat que “si volem tenir ambaixades hem de posar al capdavant persones amb un perfil potent; per això no entenem que a Paris s’hagi posat al seu germà, que no té un currículum que l’avali”.
 
Per tot això, Carles Pellicer ha reclamat al conseller Carod que “faci servir el sentit comú i prioritzi el sentit d’Estat per sobre de la família”. El diputat nacionalista ha afegit que “si Catalunya no té Estat propi hem de dur a terme una política exterior normal i potent, i des que vostè està al capdavant d’aquest àmbit anem mancats d’una política seriosa i d’estabilitat”. Pellicer feia referència als continuats cessaments i canvis d’estructura que s’han produït dins del departament. 

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Guillèm de Varòic, Varòic, 07/11/2008 - 09:16

A hores d'ara, i después de cinc anys, ja tenim clar en qué consisteix aquest "tinglado" del tripartit.

#14 Hug, Begur, 07/11/2008 - 09:05

Pero no te quepa duda, Kopro, esto se va a acabar. No es sostenible. Entre otras cosas porque nos vamos al paro todos y España se va a acabar.

#13 Hug, Begur, 07/11/2008 - 09:04

Mientras tanto, el sistema de financiación existente nos expolia 20.000 millones de eiuros al año para que puedan chupar del bote el PER los funcionarios de la hipertrofiada administración estatal, la fundación Faes, la Fco. Franco, el Cervantes .....

#12 Trebla, Sabadell.cat, 07/11/2008 - 08:59

Tenen collons aquest de CiU, per no anar mes lluny, que feia un fill de Pujol d'alt càrrec al port de Barcelona, això si que era una quota.
I el seu fill actual com a portanveu, si es mes dolent que una escopeta de canyes.

#11 Kropotkin, Vic, 07/11/2008 - 08:04

Los de CiU atacan pero poco y muy suavemente. Quieren que todo se conserve igual para cuando ellos lleguen al poder y tengan que colocar a sus hermanos y amiguetes... Son todos unos zorros...