Publicitat
Política · 20 de Novembre de 2014. 15:35h.

CiU col·loca una persona de confiança per 'controlar' l'Oficina Antifrau

Gràcies també als vots del PSC

CiU col·loca una persona de confiança per 'controlar' l'Oficina Antifrau

Maite Masià

Maite Masià ha estat ratificada com a nova directora adjunta de l’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC), amb els vots de CiU i el PSC a la Comissió d’Afers Institucionals del Parlament, celebrada aquest dimecres.

La resta de grups parlamentaris -ERC, PPC, ICV, Ciutadans i la CUP- hi han votat en contra. A més, han criticat el nomenament de Masià, en considerar-la propera a CiU i després d’unes informacions que la vinculen amb el cas ITV, pel qual està imputat Oriol Pujol.

Masià, que ha estat proposada pel propi director de la OAC, Daniel de Alfonso, ha estat fins ara directora de l’Institut Català de la Energia. Ha estat ocupant aquest càrrec on, presumptament, va tenir relació amb imputats pel cas ITV per atorgar els concursos energètics de la Generalitat, segons unes converses telefòniques publicades a la premsa.

Prèviament, en efecte, ja havia estat a Antifrau, on des del 2009 havia ocupat el càrrec de cap d'àrea d'universitats i empreses públiques, fundacions i consorcis. Va ser llavors quan -tal com van recordar alguns grups parlamentaris a la comissió d’aquest dimecres- va redactar un informe sobre el cas Palau assegurant que no veia “indicis” de finançament irregular de CDC.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#22 Quis custodiet ipsos custodes?, BCN, 23/11/2014 - 14:09

Googleando un poco, flipas con la nueva Directora de la Oficina para el Fraude. Vean el curriculum que no vieron los diputados sociovergentes!!:

http://luissoravilla.blogspot.com.es/2014/11/la-nueva-y-sospechosa-directora-adjunta.html

Es que piensan que somos tontos!!

#21 xavier, Barcelona, 21/11/2014 - 02:25

Es la persona mejor preparada para el cargo, sin duda... tu ja m'entens...
Fem pais.
Espanya ens roba.
...circulen, circulen, que aquí no hay nada que mirar.,,

son cosas de la neolengua
... la guerra es la paz ..
... oficina antifraude...

#21.1 Perdo, Reus, 21/11/2014 - 08:19

Això ja sembla al TC,
CIU= casta catalana
PP i PSOE= casta Espanyola
Això fa vergonya, soert en tenin de laCUP, a Reus, ja tret molts drap bruts, cas INnova

#20 Cesc, BCN, 21/11/2014 - 00:42

I desprès algú es queixarà de que a les properes eleccions guanyi PODEMOS a Catalunya, es que els hi fiquem tan i tan fàcil....

#19 Fernando, Barcelona, 20/11/2014 - 22:54

I després es queixen del desprestigi de les institucions perqué, diuen, estan deslegitimades per estar polititzades i ser partidistes. Com era alló de la viga en l'ull propi?

#18 Josep-Maria, Barcelona, 20/11/2014 - 22:29

CiU, en la lluita contra la corrupció, fa com el PP i el PSOE, menteix. Fan proclames que són immediatament desmentides pels fets.
P. ej., els grups parlamentaris vigilaran els viatges dels diputats: els diputats vigilaran els diputats. (Corrupció 1, Anticorrupció 0).
"Podemos" ho té fàcil.