Publicitat
Política · 20 d'Octubre de 2010. 20:36h.

CiU considera un "traspàs trampa" el dels trens Regionals

"És un traspàs sense inversions, ni vies, ni personal ni estacions", segons Felip Puig

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha valorat el traspàs de trens de mitja distància anunciat pel president de la Generalitat, José Montilla, i el ministre de Foment, José Blanco. “És un traspàs més electoral que polític, sense inversions, ni vies, ni personal ni estacions ni podem dir que tingui la solidesa necessària per estructurar el territori”, ha dit.

“És un traspàs trampa, que recorda al de Rodalies, i que trontolla per tot arreu”, ha valorat el número tres a les llistes de CiU, que a més ha recordat que “fa un any del traspàs de rodalies i comença a mostrar signes evidents de molt mal servei i baixa qualitat d’atenció als usuaris”. I ha afegit: “el president Montilla i el tripartit s’equivoquen novament precipitant-se amb un traspàs que, sense inversions ni el traspàs d’ADIF, no resoldrà els problemes de mobilitat que pateix Catalunya”.

Felip Puig ha volgut recordar també que aquest traspàs és un més dels incompliments del govern espanyol amb l’Estatut. “Ni s’ha fet el volum de traspassos que estava previst i no s’ha invertit ni el 25% del que preveia l’Estatut. El partit socialista té una manera curiosa de complir amb l’Estatut”. Puig ha volgut deixar clar que el proper Govern de la Generalitat haurà de revisar els traspassos, tant el de Regionals com el de Rodalies, i ha conclòs dient que “l’actual traspàs no és més que una nova mostra de sumissió i subordinació del president Montilla al govern espanyol”.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat