Publicitat
Política · 11 d'Abril de 2009. 21:18h.

CiU, contra les plataformes ecologistes

Tremosa considera que "la majoria no tenen raó de ser"

CiU, contra les plataformes ecologistes

Mas i Tremosa, en una imatge d'arxiu

El candidat de CiU a les eleccions europees, Ramon Tremosa, ha manifestat que la majoria de plataformes ecologistes "no tenen raó de ser". Tremosa ha assegurat que considera "molt frívol que alguns partits que abans eren a l'oposició alimentessin totes aquestes plataformes i moviments".

A més, ha defensat que CiU ha estat "més coherent" i "en una mateixa línia" en aquest sentit. Tremosa es planteja "com mourem els trens, com il·luminarem les cases, com farem anar les màquines si no volem la MAT, però tampoc el parc eòlic ni energia solar ni altres sistemes d'energies renovables que no són tan contaminants però poden tenir un impacte visual".

Sobre la línia de molt alta tensió (MAT), Tremosa s'ha mostrat partidari de soterrar alguns trams perquè "entenc que l'impacte visual d'aquest tipus d'infraestructures s'ha de minimitzar al màxim".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Enric, Riudarenes, 13/04/2009 - 11:56

Es pot compatibilitzar el desenvolupament d'un pais amb la preservació del paisatge i de l'entorn natural. Entreu a www.senyipaisatge.org, adheriu-vos i ajudeu-nos a transmeytre aquest missatge!

#9 pau, manlleu, 13/04/2009 - 08:53

Quan governaven i els preguntaven per l'excés de purins a Osona i les seves conseqüències, aquests pairalistes ja deien que hi havia massa pressió ecologista a Catalunya, i que no n'hi havia per tant.La pudor se sentia ja abans d'entrar a la comarca

#8 Galdric, manlleu, 13/04/2009 - 08:26

CIU va deixar envair de purins Osona, varen contaminar totes les fonts i la pudor se sentia per tota la comarca. I això que és "el seu territori". Això és una mostra del que van fer ells sense la pressió dels ecologistes

#7 Eva, Barna, 12/04/2009 - 21:35

Te raó, si no volem la mat, i necessitem l'energia, alguna solució s'ha de posar en comptes de fer com els "perroflauta" que es queixen pero no diuem com arreglar-ho i cap solució els sembla bona.

#6 Montesquieu, barcelona, 12/04/2009 - 17:28

Segons Tremosa el que te sentit es ser receptiu a le pressions immobiliaries i basar-se en estudis obsolets amb dades falsejades per fer infraestructures com ara el quart cinturó.