Publicitat
Política · 20 de Maig de 2009. 11:30h.

CiU creu "penós" el Govern espanyol

Pere Macias critica la "falta de paraula tant espectacular" de Zapatero

CiU creu "penós" el Govern espanyol

Pere Macias

El portaveu adjunt de CiU al Congrés, Pere Macias ha manifestat en una entrevista a El món a RAC1 que "la ciutadania té molt clar el que està passant, que és que no hi ha majoria. Hi ha un govern molt dèbil, no pot aprovar lleis i, a més, aprova totes les coses descafeïnant-les i s'aproven amb curiosíssimes combinacions de vot [...] unes combinacions molt rares que  fan que el senyor Zapatero pugui sortir amb un peu d'aquest debat."

"En aquests moments és molt difícil pactar amb Zapatero perquè no compleix", ha afegit, a més d'explicar que "es fa molt difícil entendre's amb una persona d'aquestes característiques tan especials, amb una falta a la paraula tant espectacular"

Macias considera que el president espanyol "cau dret, però fa tentines". "Un es desespera veient la frivolitat tant gran d'aquest senyor [...] és tristíssim en l'estat actual de l'economia i del país", ha afegit, per finalment sentenciar que "els que ho vivim en directe... l'espectacle del Govern socialista del senyor Zapatero és absolutament penós, per no parlar de Catalunya, que és absolutament lamentable."

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 sulfuro sulfuro, Barcelona, 20/05/2009 - 22:03

Aunque el nacionalismo de CiU no vá conmigo
he de reconocer que la mejor intervención en el deplorable Debate sobre el Estado de la N, fué la de Durán y que tiene toda la razón del mundo al afirmar que el Gobierno que padecemos los españoles es penoso.

#4 Gerard, Vic, 20/05/2009 - 13:27

Esteve, tas malalt, varem guanyar les eleccions o no? Es que clar sino us ajunteu no governeu oi?

#3 Esteve, BCN, 20/05/2009 - 13:17

Doncs els penosos sou vosaltres. Quantes vegades haureu de fer el ridícul abans no acabi aquesta legislatura? Sou una colla de patètics sense rumb. Sou incapaços de guanyar unes eleccions per mèrits propis. Ah, que vau guanyar? Ja es veu.

#2 Sergi, Barcelona, 20/05/2009 - 12:43

Doncs, no entenc res... Perquè ahir al congrès espanyol els hi vau fer de salvavides als de la falta a la paraula tan espectacular???

#1 joan, manresa, 20/05/2009 - 12:16

Sr.Pere,aquí la colla es peten de riure..,els comentaris no els i diré..,pro celebrem que arribi aquesta fita.Sr.Pere,fa temps que ya sonen els timbals de la Independencia.No podem esperar gaire més.La tindrem o no,pro l'intent lem de fer,o no,Sr.Pere?