Publicitat
Política · 26 de Maig de 2015. 19:52h.

CiU criticava que el tripartit gastés un milió en una campanya

El Govern en paga ara 1,3 per una amb el lema “Preparats per fer una Catalunya millor”

CiU criticava que el tripartit gastés un milió en una campanya

Imatge de l'article

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, criticava l’any 2008 -quan CiU estava a l’oposició- que el tripartit destinés un milió d’euros a una campanya institucional que es va poder veure a tots els mitjans de comunicació. Ara, però, la Generalitat destina 1,3 milions a la campanya “Preparats per fer una Catalunya millor”.

Ortega, en efecte, assegurava en un article al seu bloc personal que “he demanat al Govern una valoració en relació a la campanya institucional Som-hi, que es pot veure actualment als mitjans de comunicació i que, segons respostes parlamentaries del propi Govern a preguntes de CiU, ha suposat un cost de 1.019.828,44 euros”.

En la seva intervenció parlamentària a la que feia referència deia que “en un moment en que els ciutadans estan patint una important crisi econòmica, amb més de 100.000 nous aturats; famílies amb veritables dificultats per fer front a la seva hipoteca; joves que no poden accedir a una vivenda; 31.000 persones que no reben els ajuts que els corresponen per la llei de la Dependència; etc. el tripartit gasta més d’un milió d’euros per publicitar una frase buida de contingut”.

I és que considerava que era una “campanya corporativa, sense un missatge concret” i per això CiU va demanar al CAC que es manifestés “mitjançant un informe amb més detall sobre l’adequació d’aquesta campanya institucional”.

Ara, el Govern de CiU ha iniciat també una campanya institucional amb el lema “Preparats per fer una Catalunya millor” i amb un cost d’1,3 milions d’euros. La resta de formacions ja han criticat la iniciativa del Govern i el portaveu, Francesc Homs, ha assegurat que només volen transmetre un "missatge d'esperança" però "tocant de peus a terra”.

Precisament, el dirigent del PSC, Miquel Iceta, en una piulada a twitter, ha denunciat que “la campanya publicitària de la Generalitat que avui comença no és institucional. És calcada a una de l'ANC. Cap al 27S”.

Imatge de la campanya

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#18 un pais de chiste, BCN city, 27/05/2015 - 15:38

Esto en un país serio sería impensable
Mientras la Colau contando indigentes mientras duermen en las calles de Barcelona

700 voluntarios para contar 900 indigentes con lo facíl que hubiese sido llevarse cada voluntario 1 indigente y pico a su casa y asunto zanjado

#17 Pepet, Sabadell, 27/05/2015 - 13:46

Ja veus President, tots contra tu, sense pietat. A veure com te'n surts. NO malgastis més diners en promocionar el teu procés, que cada dia sembla menys teu i més dels altres.

#16 Carlos Gomez, Bcn, 27/05/2015 - 08:45

Sort que tenima TV3 perque no ens enganyi ningu mes.
Com els de casa enlloc.

#15 cavernario, barcelona, 27/05/2015 - 00:08

Todos a la cárcel.

#14 Carlos Gomez, Bcn, 26/05/2015 - 23:56

I ja que volen refundarse, podrien reciclar el sinistre mausuleu del Born en alguna cosa mes acostada a la realitat.
Ja que es tracta de lloar el patiment.,la sang i l´espoli historic del pagadors d´impostos catalans el podrien dedicar a la Familia Pujol.
Les criatures del nous pais sabrien de que